Tuorein sisältö

Gamescom 2021: Nyt rysähti! Marvelia, Call of Dutya, Halon moninpeliä, Halo Xbox Series X -konsoli sekä Halo Infinite Xbox Elite -ohjain - katso trailerit tästä

25.08.2021 klo 21.50 | Luettu: 1550 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Marvel Midnight Suns¨

Helvetti on herännyt ja tehtäväsi on voittaa Lilith. Marvel Universumin pimeälle puolelle keskittyvä Marvel Midnight Suns julkaistaan maaliskuussa 2022. Kyseessä on taktinen RPG-peli.



Call of Duty: Vanguard

5. marraskuuta julkaistavasta Call of Duty: Vanguardista nähtiin tilaisuuden aikana runsaasti uutta pelikuvaa. Tarkempaan esittelyyn pääsi räiskinnän kampanja, jonka päähahmona toimii Laura Baileyn (mm. The Last of Us Part II) näyttelemä Polina. Laura Bailey vieraili myös tilaisuudessa, joten CoD-fanien kannattaa tutustua myös tilaisuuden taltiointiin, mikäli Polinan taustatarina kiinnostaa tarkemmin.



Halo Infinite

Tulevasta uudesta Halosta on saatu tietoja kuluneina kuukausina, mutta nyt tarkempaan esittelyyn pääsi Halo Infiniten moninpeli. Lisäksi isona uutisena kerrottiin julkaisupäivä, joka on 8. joulukuuta.



Halo Xbox Elite Series 2 -ohjain

Microsoft julkaisee Halo Infiniten kunniaksi myös uuden Xbox Elite Series 2 -ohjaimen. Luonnollisesti kapula on väritykseltään vihreä. Ohjaimen voi ennakkotilata välittömästi Xboxin sivuilta.



Halo Infinite Xbox Limited Edition Xbox Series X

Halo-sarjan 20-vuotisen uran kunniaksi Microsoft julkaisee Halo Infinite Xbox Limited Edition -konsolin. Kyseessä on Xbox Series X, joka on ulkoisesti koristeltu teemaan sopivalla grafiikalla. Konsolin lisäksi paketissa tulee Halo-aiheinen ohjain.



V2.fi | Miia Lyyra
< Gamescom 2021: Kosmi... Gamescom 2021: Söpö ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova