Tuorein sisältö

Polvillesi, alamainen - THQ haastaa Paradoxin grand strategyissä

20.08.2019 klo 13.30 | Luettu: 1917 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Ruotsalainen Paradox Interactive tunnetaan grand strategy -genren ylettömänä valtiaana mutta mitenkäs käy kun areenalle nousee haastaja? THQ Nordic ja Black Sea Games näet suuntaavat nyt Paradoxin omimmille kulmakunnille keskiaikaan sijoittuvalla historiallisella Knights of Honor II: Sovereign - strategiallaan.

Valitse valtakuntasi, johdata sitä kunnian kukkuloille tai alhaisimpiin raunioihin. Voihan se sadisti saada tyydytystä siitäkin, kun puolet kansasta on keihästetty ja loput talutetaan orjiksi kaukomarkkinoille. Luvassa on taloudenpitoa, uskonnollisuutta, diplomatiaa ja tietenkin sodintaa.

Euroopan alueella rakennetaan valtakuntia reaaliaikastrategian keinoin. Tekijät kehuvat, että maailma on "kuin miniatyyri, elävä ja hengittävä" mutta hallinnon ytimeen pääsee vähän helpommin kuin Paradoxin supersyvällisyyspeleissä. Veikkaan myös, että pelin sisäinen draama ja henkilökemiallinen hassuttelu on hieman lievempää kuin jossain Crusader Kingsissä.Moninpeli ja RTS-taistelujakin löytyy. Ihan hyvältä kuulostaa, joten nähdään PC-keskiajalla vuonna 2020!

Lisätietoja: https://thqnordic.com/


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< The Settlers palaa e... Gamescomilta kuuluu:... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova