Tuorein sisältö

The Settlers palaa ensi vuonna

20.08.2019 klo 12.45 | Luettu: 2570 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Ubisoft kertoo julkaisevansa legendaarisen The Settlers -pelisarjan seuraavan osan vuonna 2020. Luvassa pitäisi olla makea paluu juurille, sillä projektia vetää alkuperäisen, ihka ensimmäisen Settlersin luonut Volker Wertich.

Toki luvassa on uusiakin kikkoja, sillä vanhoistahan voi nauttia täysin sydämin The Settlers History Collectionissa, joka on muuten arvosteltu Retro Rewindin numerossa 1/2019. Samaisen lehden 2/2018-numerossa Mikko muisteli omaa taivaltaan Settlersien herkullisella taipaleella.

Ubisoft kertoo, että rebootatussa The Settlersissä yhdistellään parhaita aineksia sarjan klassisista osista, modernisoidaan niitä ja paketoidaan mukaan myös valinnaista moninpeliä sekä PVE- että PVP-muodoissa. Matsien voittamiseen on kolme uutta tapaa, joista yhdessä soditaan, toisessa kerätään glooriaa ja kolmannessa käännytetään pikku settlereitä uskoon.Pisteet siitä, ettei Settlerseitä tungeta (ainakaan vielä) konsoli- tai mobiiliformaattiin, vaan peliä tehdään suoraan PC:lle. Peli on jo ennakkotilattavissa Ubisoftin ja Epic Gamesin storeissa.

Lisätietoja: www.thesettlers.com


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< PC-minikonsolia ei o... Polvillesi, alamaine... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova