Tuorein sisältö

Gamescom: The Switcher 3:n julkaisupäivä, Rain of Reflections ja lisää maanviljelyä

20.08.2019 klo 18.09 | Luettu: 1967 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Se oli tiedossa, että The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition oli tulossa Nintendo Switchille, kutsuttakoon sitä siis The Switcher 3:ksi. Gamescomilla kuitenkin julkaistiin paljon Switch-pelikuvaa sisältävä traileri sekä paljastettiin sen julkaisupäivä: 15.lokakuuta. Alemmassa videossa Switcheröintiä kokonaiset 40 minuuttia.





Rain of Reflections on Lionbite Studiosin tarinavetoinen seikkailupeli, joka julkaistaan PC:lle (Steam) 20. syyskuuta. Dystooppisessa maailmassa on vuoropohjaisia strategisia taisteluita, hakkerointia, monenmoisia henkilöhahmoja ja päätöksiä, päätöksiä, päätöksiä.



Farming Simulator 19 Platinum Edition laajentaa farmarin kalustoa entisestään uusin työkonein. Se julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 22. lokakuuta 2019. Platinaversio tuo mukaan legendaarisen CLAA-merkin ja sen 35 erilaista ajoneuvo- ja työkonemallia mukanaan. Mukana ovat muun muassa LEXION 8900, JAGUAR 960 TT ja XERION 5000. CLAAS-lisäyksen myötä kaikkien kulkuneuvojen ja työkoneiden yhteen laskettu määrä on hulppeat 380.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Gamescom: Uudet trai... Kumman vekottimen ku... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova