Tuorein sisältö

Gamescom 2021: Geralt esittelee hiiritoimintaa, Alaska kutsuu rekkakuskeja, sotasairaalan ylläpito ei vaikuta helpolta, Jeff Goldblum on oma itsensä ja rikospaikkojen siivous ei sovi kaikille

27.08.2021 klo 01.30 | Luettu: 1681 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Tails of Iron

Geralt of Rivian äänenä tunnettu Doug Cockle narratoi tulevan hiiritoimintapeli Tails of Ironin uusinta pelikuvaa sisältävää traileria. Peli ilmestyy syyskuun 17. päivä PC-, Xbox-, PlayStation- ja Nintendo Switch -alustoille.



Alaskan Truck Simulator

Alaskan eksoottiset maisemat ja haastava luonto kutsuu kaikkia rekkapelien ystäviä uudessa selviytymispeliä ja simulaattoria yhdistävässä Alaskan Truck Simulatorissa. Peli ilmestyy PC:lle ensi vuoden alussa ja konsolijulkaisun luvataan tapahtuvan myöhemmin.



War Hospital

Sotasairaalan ylläpitäminen ensimmäisessä maailmansodassa vuonna 1917 ei vaikuta helpolta War Hospital -pelissä, josta nähtiin kuitenkin vain lyhyt teaser-traileri. Pelin kerrotaan ilmestyvän ensi vuonna Xbox-, PlayStation- ja PC-alustoille, joten siitä kuullaan varmaan tarkemmmin lähempänä julkaisua.



Jurassic World Evolution 2

Jurassic World Evolution 2 -pelistä on kuultu ja nähty jo useita trailereita mutta tällä kertaa mukana on Jeff Goldblum olemassa pitkälti vain oma itsensä, joten viihdearvo on taattu ja esitellään siinä tulevan dinosauruspuistomanagerointipelin uusia dinojakin sekä sääefektejä myös samalla.



Serial Cleaners

Rikospaikkojen kyseenalaisille henkilöille puhdistavista siivoojista kertova Serial Cleaners sai uuden Bob-hahmon juontaman trailerin, joka esittelee samalla myös Serial Cleaner -pelin jatko-osan tutulta vaikuttavia mutta päivitettyjä pelimekaniikkoja. Peli ilmestyy ensi vuonna PC- ja konsolialustoille.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Gamescom 2021: Multi... Syyskuun Games with ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova