Tuorein sisältö

Epic taipui pelaajien tahtoon: Fortniten BRUTEilta vietiin tehoja

23.08.2019 klo 11.00 | Luettu: 5428 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Vaikka vasta viikko sitten Epic perusteli Fortniten B.R.U.T.E-mechien olemassa oloa sillä, että huonompienkin pelaajien pitää välillä päästä voittamaan, se on nyt taipunut pelaajien tahtoon ja robojen tuhotehoa on vähennetty.

Epic kertoo blogissaan tehneensä Fortniten Bruteihin 'tasapainosäätöjä', eli mechit tekevät jatkossa vähemmän vahinkoa, spawnaavat vähemmän, eivätkä kerää resursseja talloessaan rakennuksia ja tavaroita. Raketteja niillä voi laukaista nyt maksimissaan kuusi vanhan kymmenen sijaan ja rakettien tuhosädettä on vähennetty 42%. Rakettien ampumisnopeutta on myös hidastettu 56%. Bruten syöksyn cooldown-aikaa on pidennetty ja boost-hypyn nopeutta hidastettu. Osaa muutoksista ei ole vielä laitettu käytäntöön. Bruten terveyspalkkia on pidennetty 1000:sta 1250:aan.

Arena-pelitilassa spawnaus pysyy entisellään, vaikka monien pelaajien toive oli nimenomaan, että mechit poistettaisiin Arenalta kokonaan. Ainakin jonkinlainen korjausliike Fortniteen on kuitenkin nyt tehty.

"Yleisellä tasolla pyrimme tekemään BRUTEsta vähemmän liikkuvan ja korostamaan sen puolustuksellisia ominaisuuksia", kerrotaan blogissa.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Iloitkaa lojaalit pu... Kyllä, se PlayStatio... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova