Tuorein sisältö

Fortnite-Ninja yllätti striimaamalla YouTubeen - lähetys oli suosittu

09.07.2020 klo 20.10 | Luettu: 2304 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Fortniten pelaamisesta ja striimaamisesta tunnettu Tyler “Ninja” Blevins järjesti yllätyksen striimaamalla YouTubeen. Kotakun uutisen mukaan yhteisstriimi TimTheTatManin, Couragen ja DrLupon kanssa keräsi yli 100 000 katsojaa.

Uutinen jatkuu videon jälkeen.Elokuussa 2019 Belevins siirtyi suoratoistopalvelu Twitchistä Microsoftin omistaman Mixer-palvelun leiriin. Kesäkuun lopussa Microsoft kuitenkin ilmoitti sulkevansa Mixerin ja nykyiset kanavat siirtyvät jatkossa Facebook Gamingin puolelle. Mixerin kaatumisen johdosta esimerkiksi Ninja on vapaa sopimuksestaan ja näin ollen vapaa siirtymään muuhun palveluun. Rob Breslaun twiitin mukaan Ninja ei kuitenkaan ole tehnyt sopimusta esimerkiksi YouTuben kanssa, vaan neuvottelut ovat edelleen käynnissä.
V2.fi | Miia Lyyra
< Blizzard vannoo: WoW... Tältä näyttävät fyys... >

Keskustelut (1 viestiä)

Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

09.07.2020 klo 20.25

Taitaa olla sen verran fyrkkaa mixersopimuksesta taskussa, että voi esittää mitä tahansa vaatimuksia soppariin... Äkkiä katsottuna jantteri kuitenkin sai pidettyä kaksi kolmannesta twitchin katsojaluvuista Mixerissakin, joten kysyntää uskoisi alustoilla olevan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova