Tuorein sisältö

Megaman Zero/ZX -kokoelma saapuu konsoleille ja PC:lle vuoden 2020 alkupuolella

27.08.2019 klo 22.00 | Luettu: 1660 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Capcom ilmoitti julkaisevansa ensi vuoden alussa Megaman Zero/ZX Legacy Collection -pelikokoelman, joka kerää yhteen alun perin Gameboy Advance- ja Nintendo DS -laitteille tehdyt Megaman Zero- ja Megaman ZX -pelit.

Kokoelma sisältää yhteensä kuusi peliä, jotka julkaistiin vuosien 2002 ja 2007 välillä ja ne ovat:
Mega Man Zero (Game Boy Advance)
Mega Man Zero 2 (Game Boy Advance)
Mega Man Zero 3 (Game Boy Advance)
Mega Man Zero 4 (Game Boy Advance)
Mega Man ZX (Nintendo DS)
Mega Man ZX Advent (Nintendo DS)


Megaman Zero ja ZX -sarjat sijoittuvat satoja vuosia Megaman X -pelien jälkeen ja niiden pääosassa on tutun sinisen pommittajan sijaan Zero-niminen robotti. Pelit saivat julkaisunsa aikana paljon kehuja Megaman-sarjan pelimekaniikan uudistamisesta.

Mielenkiintoista kokoelmassa on se, että mukana on myös Nintendo DS-pelejä, joiden toisella ruudulla oleva informaatio on ollut haastavaa sovittaa yhä näyttöä käyttäville alustoille. Kuitenkin julkaistun trailerin mukaan kokoelma tulee tarjoamaan useita eri vaihtoehtoja pelaajille toisen näytön informaation esittämiseen.

Mega Man Zero/ZX Legacy Collection julkaistaan tammikuun 21. päivä 2020 Nintendo Switch-, Playstation 4-, Xbox One- ja PC-alustoille. Hintaa kokoelmalla tulee olemaan noin 30 euroa ja siitä julkaistaan myös fyysinen kappale konsoleille.Lähde: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Joukkue kasaan ja ki... Borderlands-joukkio ... >

Keskustelut (1 viestiä)

OHYES

28.08.2019 klo 13.50

No vihdoin! kerrankin Capcom tuo jotain uutta kuin pelkkä niitä klassikko megamania
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova