Tuorein sisältö

Capcom on tekemässä jälleen ennätystuloksen mutta aikoo myös nostaa Japanissa työntekijöiden pohjapalkkaa 30%

31.03.2022 klo 20.30 | Luettu: 1415 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenCapcom on ilmoittanut aikeistaan nostaa huhtikuun 1. päivästä lähtien kaikkien japanilaisten työntekijöiden keskimääräistä pohjapalkkaa 30 prosenttia ja samalla ottaa käyttöön uuden bonusjärjestelmän, joka kytkeytyy entistä enemmän yrityksen menestykseen.

Japanilaisen pelifirman odotetaan julkistavan toukokuussa vuoden 2021 taloudellinen tulos, joka ennakkotietojen mukaan tulee olemaan jo viidettä vuotta putkeen ennätyksellisen korkea. Pelialalla hieman poikkeuksellisesti Resident Evil, Monster Hunter ja Street Fighter -peleistä tuttu pelijulkaisija aikookin siis jakaa menestyksensä tulosta myös työntekijöilleen eikä pelkästään firman osakkeenomistajille.

Samalla Capcom myös ilmoitti järjestävänsä uudelleen henkilöstöhallintansa ja kasvattavansa koulutus- sekä kehityskeskustelujärjestelmiään. Uudelleenjärjestelyjen tarkoituksena on Capcomin mukaan parantaa hallinnon ja työntekijöiden välistä yhteydenpitoa sekä näin edesauttaa luottamusta näiden välillä.

Joulukuussa julkaistun raportin mukaan valtaosa Capcomin myynneistä ovat tulleet pelijulkaisijan vanhemmista peleistä, vaikkakin viime vuonna julkaistut Resident Evil Village ja Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin ylsivätkin molemmat miljoonamyynteihin.

Nähtäväksi nyt jääkin auttavatko Capcomin palkkajärjestelmän ja henkilöstöhallinnan uudistukset pelifirmaa saavuttamaan entistäkin suuremman menestyksen mutta vähintäänkin uudistusten uskoisi auttavan työntekijöiden hyvinvoinnin ja firmassa pysymisen kanssa.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Falloutia, Interplay... Harmittaako PlayStat... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova