Tuorein sisältö

Uusia suomipelejä tarjolla Steamissa ja joukkorahoituksessa

30.08.2019 klo 21.00 | Luettu: 2228 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenVaikka suomalaisista peleistä Remedyn kehuja kerännyt Control on varmastikin tämän viikon isoin julkaisu, niin missään tapauksessa ei kannata jättää huomioimatta myös pienempiä suomipelejä, joista tänään yksi on julkaistu Steamissa ja toinen taas on käynnistänyt joukkorahoituskampanjan loppukehityksen rahoittamiseksi.

Heti Steamista ostettavissa on Jyväskylästä käsin toimivan Stolen Shoes Entertainmentin paikallisen- ja verkkomoninpelin sisältävä robottitaistelupeli RoboVirus. Peli on suunniteltu kahdesta neljälle pelaajalle ja siinä pääsee taistelemaan robottiystävien vastaan raketeilla ja lasereilla.

Peli sai alkunsa vuoden 2018 Finnish Game Jam -tapahtumassa ja pelaajien pyynnöstä siitä kehitettiin täysiverinen myyntiversio.

Stolen Shoes Entertainmentin toimitusjohtaja Miikka Sipilän mukaan peli on "parhaimmillaan myöhäisillan bileissä muutaman ystävän ja useamman oluen kera". Jos siis paikallista moninpelimättöön kaipaa vaihtelua Duck Gamen tilalle, niin kannattaa varmastikin tutustua peliin.

RoboVirus on ostettavissa Steamista 9,99 euron hintaan. Pelin uuden julkaisutrailerin voi katsoa alta.

Kuopion suunnalta pelistudio Kamina Dimension taas kertoo, että ovat käynnistäneet Kickstarter-kampanjan heidän kehitteillänsä olevan metroidvania-tyyppisen MindSeize-toimintaseikkailupelin loppukehityksen rahoittamiseksi.

Kaminan tavoitteena on julkaista peli vuoden 2020 ensimmäisen neljänneksen aikana tietokoneille, mutta kehittäjillä on myös kova halu saada tuotua peli myös konsoleille ja etenkin Nintendo Switchille.

Pelin Kickstarter-kampanja on jo ehtinyt keräämään kolmanneksen minimitavoitteestaan, joten kannattaa ehdottomasti tutustua tähän lupaavalta näyttämään 2D-graafikoilla toteutetun peliin.

MindSeizen joukkorahoituskampanjaa voi tukea Kickstarterissa. Pelin uuden trailerin voi katsoa myös alta.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Kauniin retroa goott... Rallia ja kaksi kehu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova