Tuorein sisältö

Apua suomalaisten kilpapelisuoritusten seuraamiseen - SEUL Ottelut -portaali

02.09.2019 klo 16.00 | Luettu: 588 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Suomen elektronisen urheilun liiton Ottelut-palvelu on nyt julkaistu. Se tarjoaa suomalaisille elektronisen urheilun seuraajille ja muille kiinnostuneille keskitettyä ja ajankohtaista tietoa siitä, milloin ja mistä suomalaisten joukkueiden ja pelaajien otteluita voi seurata.

Palvelu pyrkii mahdollistamaan kaiken kotimaisen sisällön seuraamisen. Se tarjoaa yleisölle tulevien otteluiden aikataulut, joukkueet, mahdolliset pelattavat kartat, ottelun reaaliaikaiset seurantamahdollisuudet ja muut tarpeelliset lisätiedot. Portaali kokoaa yhteen myös otteluihin, tapahtumiin ja turnauksiin liittyviä, kotimaisia uutisia. Käyttäjä voi palvelussa suodattaa sisältöä itselleen sopivaksi, muun muassa rajaamalla näytettäviä pelejä.

“Ottelut -palvelumme tarjoaa näköalapaikan e-urheilua seuraaville ja siitä kiinnostuneille. Suomesta on puuttunut suomalaisten pelaajien ja joukkueiden kaikki ottelut koostava palvelu ja vastaamme nyt tähän tarpeeseen. Yhteisön aktiivien avulla palvelu pysyy ajan tasalla kaikkien pelien osalta ja liitto tekee palautteen pohjalta aktiivisesti päivityksiä palvelun ulkoasuun ja käyttöön liittyen”, kommentoi liiton puheenjohtaja Joonas Kapiainen.

Liiton yhteistyökumppani on Elisa Viihde. Palvelussa ottelutiedot näytetään kaikkien turnaus- ja liigajärjestäjien otteluista. SEUL Ottelut -portaalin kehittämiseksi on koottu yhteistyöryhmä, joka jatkaa aktiivisesti palvelun kehittämistä ja ylläpitoa. Palvelu on saatavilla osoitteesta ottelut.info.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Crysis-fiiliksiä uud... Mitäs sitten, kun Bo... >

Keskustelut (1 viestiä)

Joni

03.09.2019 klo 21.59

Lopettakaa esportsin mainostaminen.
lainaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova