Tuorein sisältö

Nintendo Direct oli varsinainen herkkukori: SNESiä, Deadly Premonition, Super Kirby...

05.09.2019 klo 16.00 | Luettu: 2348 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Viime yön Nintendo Direct paitsi vahvisti Switch-Overwatchin, kertoili myös seuraavia (poiminnat lehdistötiedotteesta):

Nintendo Switchille on tulossa Super-Nintendon pelejä ja ne ovat pelattavana kaikille, joilla on Nintendo Switch Online. Jo huomenna 6. syyskuuta julkaistaan seuraavat 20 klassista SNES-peliä: Super Mario World, Super Mario Kart, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Super Metroid, Stunt Race FX, Kirby’s Dream Land 3, Super Mario World 2: Yoshi’s Island, Star Fox, F-ZERO, Pilotwings, Kirby’s Dream Course, BRAWL BROTHERS, Breath of Fire, Demon’s Crest, Joe & Mac 2: Lost in the Tropics, SUPER E.D.F. EARTH DEFENSE FORCE, Super Ghouls’n Ghosts, Super Puyo Puyo 2 (saatavilla ensimmäistä kertaa Euroopassa), Super Soccer ja Super Tennis. Lisäksi Switchille voi ostaa SNES-tyylisen ohjaimen.

Pokémon Sword / Pokémon Shield: Uutta tietoa (ja kaksi uutta Pokémonia) paljastettiin: Polteageist on haamutyypin Pokémon, joka pitää hotelleihin ja ravintoloihin piiloutumisesta. Sen keho on tehty teestä ja jos se luottaa kouluttajaansa, voi kouluttaja jopa maistaa hieman. Pokémon Cramorant on lento- ja vesityypin Pokémon, joka haluaa niellä mitä tahansa, mikä näyttää riittävän hyvältä. Sillä on erikoiskyky nimeltään Gulp Missile. Peli sisältää monia mahdollisuuksia pukeutua haluamallaan tavalla. Voit myös valita monia erilaisia kampauksia ja käyttää meikkejä. Sopii täydellisesti kaikille, jotka haluavat oman tyylinsä pelissä. Kaikille, jotka pitävät retkeilystä, peli sisältää Pokémon Camp -mahdollisuuden. Tällä tavalla voit oppia tuntemaan Pokémonisi vielä paremmin. Alueella nimeltään Wild Area voit myös käydä muiden pelaajien leirintäalueilla. Jopa neljä pelaajaa voi leiriytyä yhdessä samanaikaisesti.

Luigi’s Mansion 3: Luksushotellin jokaisessa kerroksessa on oma teemansa, mukaan lukien kerros, jossa on pyramideja ja hiekkaa. On myös kerros disco-teemalla ja toinen merirosvoteemalla. Peli sisältää myös toisen moninpelitilan, jota kutsutaan nimellä ScreamPark Party Mode, jossa kahdesta kahdeksaan pelaajaa voi taistella keskenään. Toinen joukkue on Luigin ja toinen on Gooigin ja tarkoituksena on voittaa mahdollisimman monta aavetta! Kaikki tapahtuu yhdellä ja samalla Nintendo Switch -konsolilla. Varmista vain, että sinulla on peliohjaimet kaikille pelaajille! Luigi’s Mansion 3 julkaistaan Nintendo Switchille 31. lokakuuta.

Monolithsoftin eeppinen Xenoblade Chronicles -peli, joka julkaistiin alun perin Wiille vuonna 2011, julkaistaan Nintendo Switchille nimellä Xenoblade Chronicles: Definitive Edition. Julkaisu vuonna 2020.

Terry Bogard klassisesta Fatal Fury -pelistä on tulossa Super Smash Bros. Ultimate -peliin pelattavaksi hahmoksi marraskuun aikana. Terry Bogard kuuluu Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass -lisäosaan. Banjo & Kazooie on myös tulossa Super Smash Bros. Ultimate -peliin uusina taistelijoina. Ne kuuluvat Challenger Pack DLC nro 3 -lisäosaan (myydään erikseen).

Lisäksi Deadly Premonition saa jatkoa, Divinity: Original Sin 2: Definitive Edition julkaistiin Switchille samantien, Doom 64 saapuu marraskuun lopussa ja ilmainen Super Kirby Clash -peli on nyt pelattavissa.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Legendaarinen MicroP... Kehuttu murhamysteer... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova