Tuorein sisältö

Kehuttu murhamysteeri Return of the Obra Dinn saapuu konsoleille

05.09.2019 klo 20.00 | Luettu: 648 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMaailmalla ja V2.fi:nkin arvostelussa kehuja kerännyt Return of the Obra Dinn purjehtii vielä tämän vuoden aikana konsoleille.

Kyseessä on Papers, Please -pelistä tutun pelinkehittäjä Lucas Popen toinen peli, jossa pelaajan tehtävänä on vakuutustarkastajana selvittää mitä tapahtui Obra Dinn -laivan miehistölle ja matkustajille. Pelissä pelaajan joutuu tekemään paljon loogisia päätelmiä saatavilla olevan tiedon mukaan ja pelinkehittäjä Rami Ismail kuvasikin peliä termillä murha-sudoku.

Aivoja kutkuttavan sisällön lisäksi, pelin visuaalinen ilme on myös hyvin persoonallinen sillä se on täysin harmaasävyistä. Pelinkehittäjä itse kutsuu tyyliä "yksibittiseksi" ja pelissä voi jopa valita haluaako sen värimaailman ja kontrastin imitoivan vaikkapa ensimmäisiä Hercules-grafiikkatilaa.

Return of Obra Dinn on saatavilla jo nyt PC-tietokoneille ja tullaan tämän vuoden aikana julkaisemaan Xbox One-, Playstation 4- ja Switch-konsoleille. Pelin PC-version trailerin voi katsoa alta.V2.fi | Mikko Seppänen
< Nintendo Direct oli ... Koei Tecmo ilmoitti ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova