Tuorein sisältö

Etkö ymmärrä tulevaa Death Stranding -peliä? Ei se mitään, ei ymmärrä pelin luoja Hideo Kojimakaan.

09.09.2019 klo 20.00 | Luettu: 1875 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenLegendaarisen pelinkehittäjä Hideo Kojiman uusin peli Death Stranding on hämmentävästä julkistustraileristaan lähtien herättänyt pelaajissa jatkuvasti kysymyksiä siitä, missä pelistä oikein on kyse.

Pelaajat eivät suinkaan ole näiden kysymysten kanssa yksin, sillä Financial Timesille antamassaan haastattelussa Kojima myöntää itsekin "ettei vielä nytkään ymmärrä peliä".

Syyksi tälle Kojima kertoo, että pelin maailmankuva ja pelimekaniikka ovat kaikki uusia ja hänen tavoitteenansa onkin luoda genre, jota aiemmin ole ollut olemassa. Kojima haluaa yllättää kaikki uudella teoksellaan mutta myöntää asiassa olevan omat riskinsä.

Trailereissa nähdyistä toimintakohtauksista huolimatta Kojiman mukaan Death Stranding -pelin tavoitteena on tuhoamisen sijaan kuvata yhteyksiä. Se, onko kyse sitten ihmisten välisistä yhteyksistä vai jostain laajemmasta symbolisista yhteyksistä selvinnee vasta, kun peli ilmestyy.

Death Stranding julkaistaan Playstation 4 -konsolille 8. päivä marraskuuta ja sen lähes 9 minuuttia kestävän trailerin voi katsoa alta.Lähde: VG247

V2.fi | Mikko Seppänen
< V2.fin käyttäjätapaa... Sekasortoa ja paljon... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova