Tuorein sisältö

Paladins, Smite ja Realm Roayle saavat vihdoinkin cross-play tuen Playstation 4 -konsolilla

14.09.2019 klo 14.00 | Luettu: 853 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenKavereiden kanssa tai niitä vastaan pelaaminen on aina kivampaa. Ikävä kyllä Hi-Rez Studiosin julkaisemien Paladins, Smite ja Realm Royale -pelien PS4-pelaajat ovat joutuneet katsomaan sivusta, kuin Xbox One-, Nintendo Switch- ja PC-pelaajat ovat voineet pelata keskenään.

Sony on kuitenkin viime aikoina Fortnitesta nousseen kohun jälkeen höllentänyt suhtautumistaan cross-play tukeen ja nyt Hi-Rez Studios onkin ilmoittanut, että syksyn aikana myös Paladins, Smite ja Realm Royale saa cross-play tuen Playstation 4 -konsolilla.

Tuki julkaistaan kuitenkin peleihin yksitellen ja näistä ensimmäisenä sen on saanut Paladins, jota pystyy nyt heti pelaamaan kaikkien alustojen välillä. Seuraavaksi cross-play saapuu Smite-peliin, kun se saa uuden päivityksen syyskuun 17. päivä. Pidempään tukea joutuvat odottamaan Realm Royale -pelin ystävät, jotka pääsevät ottaa mittaa muiden laitteiden pelaajista joskus lokakuun alkupuolella.

Paladins, Smite ja Realm Roayle ovat kaikki saatavilla ilmaiseksi Playstation 4-, Xbox One-, Nintendo Switch- ja PC-alustoille. Uutta cross-play tukea juhlistavan trailerin voi katsoa alta.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Steam suosittelee ja... Ka-ka-katsokaa uusi ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova