Tuorein sisältö

Steam suosittelee jatkossa myös muitakin kuin tunnetuimpia pelejä

14.09.2019 klo 11.00 | Luettu: 1716 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenValven fanaattisimpia faneja lukuun ottamatta useammat meistä ovat varmasti huomanneet, että suosiostaan ja koostaan huolimatta Steam ei ole kauppapaikkana tai edes alustana ollut kenties niin hyvä, kuin mitä johtava markkina-asema voisi antaa ymmärtää.

Erityisesti pienemmät pelinkehittäjät ovat kärsineet Steamin lisääntyneestä roskapelien määrästä, joiden vuoksi laadukkaita indiepelejä on kävijöiden vaikea löytää sattumalta. Nyt kuitenkin Valve on päättynyt oikeasti tekemään asialle jotain ja Valve on päätynyt korjaamaan mahdollisesti vuosikausia alustassa olleen vian, jonka vuoksi samankaltaisia pelejä katsottaessa päätyi aina lähes pelkästään suosituimpia pelejä.

Valven mukaan uusi muutos on merkittävä, sillä viidellä prosentilla käyttäjistä tehdyn kokeen mukaan uuden muutoksen jälkeen useat käyttäjät päätyivät hankkimaan uusia pelejä suositusten perusteella. Uusi muutos kyllä palvelee varmasti myös käyttäjiä auttamalla näitä löytämään pelejä, joista muuten eivät välttämättä olisi kuulleet.

Auttaako uusi päivitetty suosittelujärjestelmä estämään indiekehittäjiä hyppäämästä Epic Games Storen kelkkaan jää kuitenkin nähtäväksi.

Lähde: The Verge

V2.fi | Mikko Seppänen
< Parlamentin tutkimus... Paladins, Smite ja R... >

Keskustelut (1 viestiä)

nobit

14.09.2019 klo 12.07 5 tykkää tästä

Onneksi steamin valta-asema pienenee ja hyvä niin.hyvä kun tulee kilpailua koska sitten joutuu tekee muutoksia kukin tahansa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova