Tuorein sisältö

1000 pelaajan PUBG-turnaus jälleen GameXpossa

20.09.2019 klo 13.13 | Luettu: 1786 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Toista kertaa järjestettävään PUBG 1000 -turnaukseen voi jälleen osallistua GameXpossa, jossa yli 1000 pelaajaa pääsee kilpailemaan yhteensä 5 000 euron palkintopotista - järjestettävä liveturnaus on siis Suomen suurin. Turnaukseen osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista, sillä mukaan pääsee saapumalla GameXpo-tapahtumaan ja jonottamalla paikkansa seuraavalle pelikierrokselle. Pelaajien on oltava yli 16-vuotiaita. Mukaan pelikierrokselle mahtuu kerrallaan 80 pelaajaa ja kierroksia järjestetään yhteensä arviolta parikymmentä.

”On hienoa, että GameXpon kävijöillä on jälleen mahdollisuus päästä pelaamaan PUBG-turnaukseen ja seurata turnausta koko viikonlopun ajan. Esports kasvattaa edelleen suosiotaan, ja haluamme GameXpossa olla tarjoamassa aitiopaikan seurata Suomen suurimpia turnauksia ja tarjota tapahtuman kävijöille entistä enemmän koettavaa ja pelattavaa”, kertoo Messukeskuksen myyntiryhmäpäällikkö Tanja Pasila lehdistötiedotteessa.

Lisätietoja turnauksesta: pubg1000.gg

GameXpon PUBG-turnausta voi seurata suorina lähetyksinä tai tallenteina Elisa Viihteeltä, Elisa Viihde Sportin palveluista sekä Elisa Viihde Sportin Twitch-kanavalta.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Pyhä jysäys, Batmane... Ranskassa määrättiin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova