Tuorein sisältö

V2.fi:n viikon laiteuutiset (39/2019): Nyt on striimaajan elämä täydellinen, kun mikrofonissakin näkyy hymiöt

28.09.2019 klo 20.00 | Luettu: 1861 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Viikon yllättävimpänä laitejulkistuksena Razer kertoo uudesta Razer Seiren Emote -mikrofonistaan, joka sisältää LED-näytön. Kyseinen näyttö sitten reagoi striimin tapahtumiin näyttämällä erilaisia emojeita. Julkaisussa mukana on yli 100 staattista tai animoitua hymiötä ja niitä voi myös lisätä itse. Toki myös itse mikrofoni on rakennettu striimauksen tarpeet etunenässä. Hintaa laitteella on 190 euroa ja se julkaistaan loppuvuodesta.


Razer julkisti myös Razer Nari Ultimate -kuulokkeet Xbox Onelle. Erityistä Nareissa ei ole narina, vaan haptisuus, jolla pelaaja halutaan todellakin syvälle pelin sisään. Kuulokkeet tunnistavat äänimaailmasta esim. räjähdykset ja lisäävät dynaamisia värähtelyjä niiden perusteella, jotta toiminta todella tuntuu. Hintaa Nareilla on 220 euroa ja julkaisu nyt.

Thrustmasterin uudesta modattavasta peliohjaimesta uutisoitiin jo torstaina.


Roccatin uudet Kain-sarjan hiiret saapuivat kauppoihin eilen. Kain 100 AIMO, Kain 120 AIMO ja Kain 200 AIMO ovat lehdistötiedotteen mukaan syntyneet siitä visiosta, jossa pyritään luomaan "maailman paras klikkaus". Hiirien hinnat ovat 52, 74 ja 106 euroa. Samoin kaupoissa ovat nyt uusitut ja tyylikkäät Vulcan 121 AIMO - sekä Vulcan 122 AIMO -näppäimistöt. Niiden hinnat ovat 170 euron tienoilla.


Aivan toiselta laidalta onkin sitten Mudita Pure -puhelin, jossa on E Ink -näyttö, kaksi viikkoa kestävä akku, eikä paljon muuta. Muditan perustaja on yksi CD Projekt -pelistudion perustajista, Michal Kicinski. Mudita Puren Kickstarter-kampanja kipusi hetkessä tavoitteens yli.


Jos pysytään laiteuutisten äärilaidalla, niin kerrotaan, että GiiKER on julkaissut uuden version älykkäästä Rubikin kuutiostaan Euroopassa. Mobiili-appiin bluetoothilla yhdistyvä ja omistajaansa neuvova ja treenaava älykuutio maksaa nelisen kymppiä.


Arlo Ultra ovikelloineen testattiin juuri V2.fi:ssä, mutta uutta tuppaa markkinoille: Arlo Pro 3 -turvakamerajärjestelmä tarjoaa 2K-kuvanlaatua, 160 asteen kuva-alan, HDR:ää ja langatonta säänkestävyyttä. Pakettien hinnat alkavat 640 eurosta SmartHubin kera. Kauppoihin ne saapuvat ensi kuun lopulla.





V2.fi | Manu Pärssinen
< Games Done Quick Exp... Saadaanko ensi vuode... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova