Tuorein sisältö

Saadaanko ensi vuoden Pokémon Go Safari Zone -tapahtuma Suomeen?

27.09.2019 klo 22.00 | Luettu: 3953 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Nianticin supersuosittu Pokémon Go -mobiilipelissä on järjestetty pari kertaa vuodessa isoja Safari Zone -nimellä kulkevia tapahtumia, jotka ovat keränneet yhteen tuhansia Pokémon Go -pelaajia mahdollisuudella kerätä eksoottisia ja muilla alueilla esiintyviä taskuhirviöitä.

Tapahtumia on aiemmin järjestetty Euroopassa muun muassa Kööpenhaminassa ja Dortmundissa. Ensi vuodeksi ehdolle on nyt pyrkimässä jopa kaksi suomalaista kaupunkia. Toinen näistä on Helsinki, jossa pelinkehittäjä Nianticia pääkaupunkiin yrittää houkutella paikallinen faniryhmä Pokémon Go Helsinki. Tätä varten ryhmä on tehnyt oman mainosvideonsa, jonka voi katsoa alta.

Uudeksi kilpailijaksi Helsingille tänään lähti Pori, joka on vakavasti otettava kilpailija sillä paikallisten harrastajien lisäksi mukana projektissa on myös Porin kaupunki. Tapahtumapaikaksi Porin ehdotuksessa on esimerkiksi Porin Jazzeista tuttu Kirjurinluodon puisto, joka soveltuisi varmasti erinomaisesti tuhansia kävijöitä vetävälle tapahtumalle. Myös Porin on tehnyt Nianticille oman mainosvideonsa, jonka voi katsoa alta.
Toivottavasti Niantic lämpenee Suomen eksotiikalle ja Safari Zone -tapahtuma saadaan jompaan kumpaan ehdolla olevista kaupungeista!

,V2.fi | Mikko Seppänen
< V2.fi:n viikon laite... Trooppinen murhapara... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova