Tuorein sisältö

Sonyn patentti vihjaa seuraavan sukupolven PSVR-laitteen olevan mahdollisesti langaton

09.10.2019 klo 20.00 | Luettu: 2940 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPlaystation 5 -kehityslaitteiston patentin löytänyt LetsGoDigital-nettisivusto on löytänyt jälleen uuden mielenkiintoisen Sonyn tämän vuoden helmikuussa jättämän patentin, tällä kertaa kyse on uudesta Playstation VR -laitteesta.

Patentin sisältämät kuvat esittelevät uuden PSVR-yksikön. Laitetta ympyröisi LED-valot ja siinä tulisi olemaan kaksi kameraa edessä sekä yksi takana. Lisäksi laitteen uusi ohjain sisältäisi myös kameran. Uusi PSVR tulisi kuitenkin myös sisältämään tuen erilliselle kameralle pelaajan liikkeiden seuraamiseksi, aivan kuten nykyinen PSVR.Mielenkiintoisin uusi ominaisuus patentissa on kuitenkin maininta siitä, että laite voisi toimia langattomasti Bluetooth-yhteyden kautta. Tämä tietenkin vapauttaisi huomattavasti laitteen käyttöä ja helpottaisi sen käyttöönottoa mutta vaatisi uudelta PSVR:ltä myös oman akun.

Sony on kuitenkin myös luvannut, että kaikki nykyiset PSVR-laitteet tulevat toimimaan Playstation 5 -konsolin kanssa mutta tuleva mahdollinen uusi PSVR-laite tulisi olemaan selkeä loikka tekniikassa eteenpäin.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Mortal Kombat 11:n t... Tervetuloa Special O... >

Keskustelut (1 viestiä)

PsVr2Boom

10.10.2019 klo 00.38

Tämä olisi todella tervetullut parannus, room scale ja langattomuus. Lähtee julkaisussa välittömästi hankintaan, jos pitää paikkansa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova