Tuorein sisältö

Tietovuoto paljasti, että seuraavassa Far Cry -pelissä pahistelemassa nähdään Breaking Badista tuttu näyttelijä

10.07.2020 klo 23.00 | Luettu: 2781 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Hongkongissa jollain PlayStation Storen työntekijällä on todennäköisesti huono päivä, sillä Ubisoftin tuleva vielä virallisesti julkistamaton Far Cry 6 -peli oli päässyt vuotamaan julkisuuteen. Pelin kansikuva sekä iso määrä tietoa sisällöstä olivat nähtävillä tarpeeksi kauan, että useat käyttäjät ehtivät ne kaappaamaan talteen.

Vuotaneen kuvauksen perusteella fiktiiviseen Yara-nimiseen Latinalaisen Amerikan valtioon sijoittuvassa pelissä pelaaja ohjastaa vallankumoustaistelijaa, joka yrittää vapauttaa valtionsa diktaattorin kynsistä. Kyseisen diktaattorin roolissa nähdäänkin Breaking Bad, Better Call Saul ja The Mandalorian -sarjoissa pahisroolia esittänyt mainio näyttelijä Giancarlo Esposito.



Muita kuvauksesta ongittavia tiedonmursia ovat se, että pelin PlayStation 4 -konsolille ostavat saavat pelistä myös pelattavaksi PlayStation 5 -version. Sama tulee mitä todennäköisemmin pätemään pelin Xbox One -versioon ja Xbox Series X -konsoliin. Lisäksi pelissä tulee kuvauksen mukaan olemaan isoin Far Cry -pelissä esiintynyt kartta. Toivottavasti kartta ei vain tule kärsimään viime vuosien Ubisoft-pelejä vaivanneesta turhasta samankaltaisuudesta...

Huolimatta siitä, että Ubisoftilla ei varmastikaan oltu turhan tyytyväisiä ennakkoon vuotaneeseen peliin, niin ainakin pelijulkaisija käytti sitä nopeasti apunaan sunnuntaina järjestettävän Ubisoft Forward -tapahtuman markkinoimiseen. Tämän perusteella on vaikuttaa hyvin todennäköiseltä, että pelistä tullaan silloin näkemään esimerkiksi julkistustraileri.



Julkaisupäivä Far Cry 6 -pelillä vuotaneen tiedon mukaan tulisi olemaan ensi vuoden helmikuun 18. päivä.

Lähde: Forbes

V2.fi | Mikko Seppänen
< Epic Games Store tar... Superhotin tekijät a... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova