Tuorein sisältö

V2.fi:n laiteuutiset (41/19): Peliluuri taskuun ja fight stick kätösiin

12.10.2019 klo 19.56 | Luettu: 741 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


HyperX kertoo, että HyperX-kytkimet ja HyperX Alloy Origins -pelinäppäimistö ovat saapuneet myyntiin. HyperX:n ensimmäinen oma kytkin on HyperX Red ja Alloy Origins -näppis tietenkin niitä hyödyntää. Alumiinirunkoisen näppäimistön hinta on 119,99 euroa.


Turtle Beach on julkistanut uuden Atlas Edge PC Audio Enhancerin, jolla Waves ND 3D -, Waves Maxx - ja Superhuman Hearing -teknologiat saa sellaisiinkin kuulokkeisiin, jotka niitä eivät normaalisti tue. Puolentoista metrin piuhalla varustettu vekotin maksaa noin 30 euroa.


Laadukkaista kuulokkeistaan tunnettu Sennheiser tuo Suomen markkinoille langattomat GSP 370 -pelikuulokkeensa. Lupauksina on liki täydellinen viiveettömyys, 100 tunnin akkukesto ja yhteensopivuus PC:iden, Maccien sekä Playstation 4:n kanssa. Suositushinta on 199 euroa ja Sennheiserin omien sivujen kautta tilaamalla kaupan päälle saa kuuloketelineen.

Erityisesti pelaamiseen tarkoitettuja puhelimia ei olekaan usein näissä uutisissa käsitelty, mutta tällä viikolla postiimme kilahti tietoa kahdesta sellaisesta:


Black Shark 2 Pro on nyt saatavilla Euroopan markkinoilla ja hinnat alkavat 600 eurosta. Lisätietoa puhelimesta löytyy täältä.


Red Magic 3S saapuu ostettavaksi 16.lokakuuta 479 euron hintaan. Laitetta vauhdittaa Qualcomm Snapdragon 855 Plus, nestejäähdytys ja UFS 3.0 -tallennustila (256 GB). Lisätietoa täällä.


OnePlus esitteli loput OnePlus 7T Series -sarjan puhelimet julkaisemalla OnePlus 7T Pron ja OnePlus 7T Pro McLaren -version. Erityisesti korostetaan laitteiden 90 hertsin näyttöä sekä kolmoiskameraa. 7T-sarjan luurit maksavat 609-859 euroa.


Roccatin uutuus on täysin uusi kevennetty Kone Pure Ultra -hiiri. 66 gramman painoisessa paketissa mukana on Owl Eye 16K -sensori, 1000hz polling sekä sisäistä muistia makroille. KPU:n hinta on 73,99 euroa.


Razer on kehittänyt mielenkiintoisen uutuusohjaimen: PlayStation 4 (ja PC) -yhteensopiva Raion-peliohjain haluaa pelihalliohjaimet/fight stickit kätevästi kouraan ja ohjaimessa on 6 kookasta painiketta sekä 8-suuntainen D-pad-ristiohjain. Ohjaimessa ei ole siis lainkaan analogisia tikkuohjaimia, vaan se on tarkoitettu tappelupeleihin. Hintaa Raionilla on 109,99 euroa.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Harry Potter siivit... Talousongelmista kär... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova