Tuorein sisältö

V2.fi viikon laiteuutiset 14-20

04.04.2020 klo 22.00 | Luettu: 1659 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Laitejulkistuksia vastaanottava postilaatikkomme on tunnetuista syistä kolissut viime aikoina hieman hiljaisempaan tahtiin, mutta jotain tälläkin viikolla sinne tipahti.


Huawei julkisti uuden P40-sarjan, sekä sen lippulaivamallit, joissa panostetaan jälleen kerran kuvausominaisuuksiin. Kirin 990 5G -järjestelmäpiiri, 5G-yhteydet ja WiFi 6 Plus kuuluvat myös niiden spekseihin. "Ultra Vision Leica -kamerajärjestelmä on saatavilla kolmoiskamera-, neloiskamera- ja viitoiskamerakokoonpanoissa. Suuressa 1/1.28-tuuman sensorissa on 2.44?m:n pikselikoko, joka parantaa valon määrää myös hämärissä kuvausolosuhteissa. Paranneltu periskooppimuotoilu sallii jopa 10-kertaisen optisen zoomin", kertoo lehdistötiedote. Hintaa luureilla on 800-1300 euroa.


EPOS eli entinen Sennheiser Gaming kertoo jatkaneensa yhteistyötään SK Gaming esports-joukkueen kanssa. Yhteistyöstä on aiemmin syntynyt mm. PC 160 SK Gaming -headsetti.


Lisää esports-uutisia: Turtle Beach kertoo jatkavansa yhteistyötä NRG Esports -organisaation kanssa. Se ulottuu niin äänipuolen laitteisiin kuin TB:n omistaman ROCCATin pelivälineistöön.


Lenovo kertoo pelitietokoneidensa uudesta sukupolvesta, jota ryydittävät NVIDIAn ja Intelin teknologiat. Tulevassa PC-mallistossa on viimeisin NVIDIAn Max-Q-suunnittelukonseptiin perustuva GeForce RTX 2080 SUPER -grafiikkasuoritin sekä Intelin kymmenennen sukupolven Core H -sarjan mobiilisuoritin. Lenovo Legion 5i- ja 7i -kannettavien hinnat ovat 1000-1200 dollarin tienoilla.


Myös Razer julkisti uuden pelikannettavan. Razer Blade 15:sta löytyy 8-ytiminen i7-suoritin, NVIDIA Geforce RTX SUPER -GPU ja 15,6" 300 Hz näyttö. Vaihtoehtoisesti voi myös valita 4K OLED-näytön, jota saa myös kosketusnäyttönä. Hinnat alkavat 1800 eurosta.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Katkesiko suomalaise... Suosittuun League of... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova