Tuorein sisältö

V2.fi:n laiteuutiset (43/19): Robotteja, kuulokkeita ja matkailua

26.10.2019 klo 20.00 | Luettu: 2125 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

V2.fi vieraili tällä viikolla kuluttajaelektroniikan tapahtumassa Techbriefissä juttelemassa mm. Creativen ja Steelseriesin kanssa, mutta siitä lisää ensi viikolla. Poikkesimme myös Lontoossa tutustumassa Arlon uutuustuotteisiin, tässä siitä esimakua:Mutta on se postilaatikkokin kilahdellut:


AOC on julkistanut uuden 27-tuumaisen pelimonitorin, joka on siis kolmannen sukupolven AGON-tuotesarjaa. AG2730X lupaa 165 Hz:n päivitystaajuuden, 1 ms vasteajan, 27-tuuman VA-QHD-paneelin ja laajan väritoiston. AMD Freesync 2 HDR:ää tuetaan myös. Näytön hinta on 509 euroa ja se saapuu kauppoihin ensi kuussa.


Boston Distribution tuo myyntiin laadukkaalla kameralla varustetun DJI RoboMaster S1 -robotin, joka on monipuolisesti ohjelmoitava ja taitavasti neljällä renkaalla kulkeva maantiekiitäjä. Kyseessä on kuvauskoptereistaan tunnetun DJI:n ensimmäinen maalla kulkeva robotti, joka havannoi ympäristöään 31 eri anturilla. Robotille voi tehdä myös ratoja, joita pitkin se osaa kulkea. S1:n hinta on 549 euroa ja kaupoissa sekin on ensi kuussa.


Razer on julkistanut erityisen kevyen headsetin PlayStation 4:lle. Razer Tetra for PS4 painaa vain 70 grammaa ja ajatuksena on tarjota chattailymahdollisuus niille pelaajille, jotka haluavat kuulla peliäänet esimerkiksi omasta surround-järjestelmästään. Hintaa Tetroilla on 35 euroa.


Logitechin omistama ASTRO Gaming lupaa tarjota pelaajille "huippuluokan äänentoistoa neljännen sukupolven pelikuulokkeillaan". ASTRO A50 Wireless + Base Station -kokonaisuus sisältää hifitason langattomat pelikuulokkeet sekä erillisen lataus- ja liitäntätelakan. Pakettia löytyy sekä PC+PS4- että PC+X1-kombona hintaan 319 euroa.


Motorola tykittää markkinoille uusia puhelinmalleja. Vastikään arvioimme Motorola One Zoomin ja nyt julkistettiin one macro, moto g8 plus sekä moto e6 play. Macro on erikoistunut tietenkin makrokuvien ottamiseen (2 cm etäisyydeltä), moto g8 plus on g-malliston lippulaiva ja moto e6 play erityisen kohtuuhintainen. Luurien hinnat ovat 269, 199 ja 109 euroa.


Razerilta on tulossa myös uusi Razer Tartarus Pro -keypad-ohjain. Uutuutena ovat analogiset optiset kytkimet. Jokaisen näppäimen painalluksia mitataan, joten yhteen näppäimeen voi ohjelmoida kaksi toimintoa - toinen kevyellä napautuksella ja toinen syvemmällä painalluksella. Hintaa sillä on 150 euroa.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Pistä lonkerot viuhu... Uuden brittitutkimuk... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

26.10.2019 klo 20.27 1 tykkää tästä

Robotti vaikuttaa kiinnostavimmalta, toivotaan että se tulee v2:lle kokeiltavaksi.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova