Tuorein sisältö

Maistuisiko karaokeilta Kamurochossa? Yakuza 4 remastered on nyt julkaistu digitaalisesti

29.10.2019 klo 20.30 | Luettu: 2067 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Segan mainioiden Yakuza-pelien ystävillä on nyt ilonpäivät, sillä Yakuza 4 on nyt ladattavissa Playstation Storesta kaikille Yakuza Remastered Collection -kokoelman digitaalisesti hankkineille.

Pelisarjan neljännessä osassa palataan jälleen tietenkin Kamuruchon-kaupunginosaan ja sen jännittävään yöelämään, josta löytyy tekemistä karaoken, pelien, syöpöttelyn ja naisseuran parissa. Ensimmäistä kertaa pelisarjassa, neljännessä osassa pelin tarina koetaan neljän eri päähenkilön vinkkelistä ja pelaaja pääsee siis myös ohjaamaan muita hahmoja kuin sarjan päähenkilöä Kazuma Kiryuuta.



Yakuza-kokoelman pelit ovat länsijulkaisuihin tavanomaisen graafisen päivityksen (1080p ja 60fps) lisäksi saaneet päivitetyn ja korjatun englanninkielisen käännöksen sekä joihinkin kokoelman peleihin on palautettu aiemmin poistettua sisältöä.

Yakuza Remastered Collection kerää yhteen sarjan osat 3, 4 ja 5, jotka jokainen julkaistaan digitaalisesti erikseen ja lopulta 11. päivä elokuuta 2020 myös fyysisenä painoksena. Kokoelma on saatavilla Playstation 4 -konsolille ja sen digitaalisesti ostavat pääsevät pelaaman nyt Yakuza 3- ja Yakuza 4 -pelejä.

V2.fi | Mikko Seppänen
< EA palaa Steamiin je... Uutta Call of Duty: ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova