Tuorein sisältö

Suosittu Fortnite-tubettaja sai pysyvän pelikiellon huijaamisen vuoksi

04.11.2019 klo 22.15 | Luettu: 3707 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenFaZe-peliorganisaation jäsen ja lähes kaksi miljoonaa Youtube-seuraajaa omaava suosittu Fornite-pelaaja Jarvis ilmoitti saaneensa pysyvän pelikiellon Forniteen huijaamisen vuoksi. Jarvis oli jäänyt kiinni tähtäystä helpottavia tai kokonaan poistavien aimbot-huijausten käyttämisestä ei-kilpailullisissa soolo-pelitiloissa.

Vaatiko huijaamisen paljastuminen pitkää ja huolellista tutkintaa Epicin toimesta? Ei suinkaan, sillä Jarvis itse striimasi omaa pelaamistaan aimbot-huijaukset päällä sekä myös myöntäen striimin aikana käyttävänsä huijauksia. Jarvis itse oli ehtinyt poistamaan kyseistä toimintaa näyttävät videot mutta internet ei unohda joten selkeää huijausta sisältävän videon voi katsoa itse alta.Jarvis itse julkaisi videon missä myöntää huijanneensa ja sanoo ajatelleensa vain kuinka viihdyttävää sisältöä pelaaminen huijaukset päällä olisi katsojille eikä ollut ajatellut, että saisi pysyvän pelikiellon siitä. Hän kuitenkin myös myöntää olleensa väärässä ja pahoittelee asiaa. Jarviksen videon voi myös katsoa alta.

Polygon-sivustolle pelinkehittäjä Epic Games kommentoi asiaa yksinkertaisesti sanomalla, että suhtautuu huijaamisen nollatoleranssilla ja etenkin aimbot- tai muita huijausohjelmia käyttäviä pelaajia rankaistaan ankarimmalla mahdollisella tavalla, sillä kyseiset huijarit pilaavat muiden pelikokemuksen.Lähde: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Lisää terminaattorei... Huhut kertovat Valve... >

Keskustelut (1 viestiä)

Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

06.11.2019 klo 17.35

Vaikka kannatankin koviatoimiahuijareiden suhteen, loppuelämän bannit ovat aika äärimmäinen toimenpide.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova