Tuorein sisältö

Retropelilehti Retro Rewindin neljäs numero ilmestyi

09.11.2019 klo 14.00 | Luettu: 1487 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Muun muassa Suomen pelimuseosta ja V2.fi-saitilta tutun pyhän kolminaisuuden eli Mikko Heinosen, Manu Pärssisen ja Jukka O. Kauppisen luotsaamasta retropelilehti Retro Rewindista on ilmestynyt neljäs numero.

RR#04 eli 2019/2 sisältää taas tuhdin annoksen monipuolista luettavaa. Aiheiden skaala sisältää muun muassa juttuja japanilaisista tytönmaalauspeleistä, tanskalaisista kaapparikapteeneista, ensimmäisen virallisella K18-ikärajalla varustetun kauhupelin luomistuskasta, kauhupeleistä, vanhojen konsolien uusista ohjaimista, Manun kummimmista vekottimista, Rob Hubbardin pelihahmollisesta ulottuvuudesta, id Softwaren Doomia edeltävästä pelituotannosta ja vaikka mistä. Ja tietysti peliarvosteluja.

Retro Rewindia ei myydä lehtipisteissä joten sen tilaaminen joko paperilla tai diginä on ainoa tapa päästä tähän herkkuun käsiksi. Se onnistuu RR:n nettikaupassa osoitteessa http://retrorewind.fi/tilaa.V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Mario loikkii ja kaa... Useat pelaajat kerto... >

Keskustelut (1 viestiä)

cs_bot

Rekisteröitynyt 29.05.2007

10.11.2019 klo 12.17 2 tykkää tästä

Jahkailin uusimman numeron tilaamista ja olin jättämässä väliin postin alkavan lakon vuoksi. Ilmaisjakeluja eteisestä niputtaessa huomasinkin kuitenkin uusimman lehden olevan siellä niiden välissä. En muistanut ollenkaan, että olin viimeksi tilannut vuoden lehdet kerralla.

Elämän pieniä iloja.
Muokannut: cs_bot 10.11.2019 klo 12.22 lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova