Tuorein sisältö

Overwatchin pääsuunnittelija on eri mieltä Blizzardin johdon kanssa hyllytetyn Hearthstone-pelaajan tuomiosta

09.11.2019 klo 11.00 | Luettu: 2630 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelijulkaisija Blizzardin viimekuinen päätös hyllyttää Hearthstone-pelaaja Ng ‘blitzchung’ Wai Chung tämän esitettyä turnauksen jälkeisessä striimissä tukensa Hongkongin demokratiaa vaativille mielenosoittajille aiheutti maailmanlaajuisen kohun.

Jopa Blizzardin sisällä päätös jakoi työntekijöiden mielipiteet ja hyllytystä vastustavien joukkoon voidaan laskea myös Blizzardin Overwatch-pelin ohjaaja ja pääsuunnittelija Jeff Kaplan, joka arvostetulle The Washington Post -lehdelle antamassa haastattelussa kertoo olleensa helpottunut kun Blizzard lievensi alkuperäistä hyllytystä mutta on itse sitä mieltä, että tuomiota tulisi lyhentää entisestään tai kokonaan poistaa.

Kaplan on yksi ensimmäisistä Blizzardin johtotason pelinkehittäjistä, joka puhuu avoimesti blitzchungin saamasta hyllytyksestä ja myös ensimmäinen, joka omalla nimellään asettuu Blizzardin johdon tekemää päätöstä vastaan. Haastattelussa Kaplan painottaa mielipiteen olevan hänen omansa ja että Overwatchin kehitystiiminkin sisällä on monia mielipiteitä hyllytykseen liittyen.

Lähde: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Mass Effect ohjaaja ... 505 Games vahvistaa ... >

Keskustelut (2 viestiä)

awryj

09.11.2019 klo 11.08

Nyt on kunnon otsikko! Overwatching Blizzarding!
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

09.11.2019 klo 11.24

Otsikkoa korjattu, olisikohan kirjoittajan autocorrect villiintynyt.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova