Tuorein sisältö

Inside Xbox lunasti lupauksensa: aiempaa enemmän monenlaista pelattavaa - katso kasa trailereita täältä

15.11.2019 klo 11.00 | Luettu: 3070 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Eilisen Inside Xbox -lähetyksessä nähtiin Raren ja Obsidianin uudet pelit, DONTNODin uusi seikkailu, Ron Perlmanin tähdittämä liekkikallolänkkäri sekä uutta pelikuvaa mm. Ninja Theoryn tiimiräiskinnästä sekä Crossfire X:stä, jossa Remedylläkin on näppinsä perässä. Lisäksi kuultiin, että Final Fantasyja, Yakuzoja ja Kingdom Heartseja on tulossa Xboxille. Näistä kaikista uutisoimme jo viime yönä.

Paljon muutakin kuitenkin julkistettiin, tässä muutama lisäpoiminta lähetyksen antimista.

- Project XCloudin esikatseluversio laajenee: mukaan julkistettiin yli 50 uutta peliä sekä Windows 10 -yhteensopivuus ensi vuonna. Palvelu tukee X1-ohjaimen lisäksi Razerin ohjaimia sekä DualShock 4:ää. XCloudilla voi pelata omistamiaan pelejä sekä Xbox Game Pass -sisältöä. Lisätietoa täällä
- Xbox Game Passiin julkistettiin siihenkin yli 50 uutta peliä - lisätietoa täällä sekä alla olevilla videoilla

- Halo Reach tulee The Master Chief Collectioniin 3. päivä joulukuuta - siis myös PC:lle- mm. Microsoft Flight Simulatorista ja Wasteland 3:sta nähtiin uudet näyttävät trailerit (alla)

V2.fi | Manu Pärssinen
< Lehmät lentää, kissa... Pelihöpöttäjien pion... >

Keskustelut (1 viestiä)

Milli

15.11.2019 klo 14.16 4 tykkää tästä

Muistan kun pikkupoikana pistettiin cesna ja learjet ms flight simulator 3.0 chicagon taivaalle. Maagisia aikoja. Näyttää tosi hyvältä ja menee varmasti hankintaan.

lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova