Tuorein sisältö

Microsoftin lentosimulaattori vie nyt myös Dyynin maisemiin

14.02.2024 klo 22.00 | Luettu: 806 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Microsoft Flight Simulatoriin julkaistiin Dune Expansion -nimeä kantava päivitys. Dune: Part Two -elokuvan ilmestymistä juhlistava Dyyni-lisäri on ilmainen kaikille emopelin omistaville, myös Xbox Game Pass- ja PC Game Pass -tilaajille.


Laajennuksen myötä pelaajat pääsevät lentelemään Arrakis-planeetan aavikoille. Alukseksi saa tietysti Dyyni-elokuvien maailmasta tutun Royal Atreides Ornithopterin, jolla pääsee muun muassa tutoriaalikomennuksille, aika-ajoihin ja uhkarohkealle seikkailulle. Planeetan lentoreittejä kuvaillaan "historialliseksi etapiksi", sillä Microsoft Flight Simulator esittelee pelaajilleen ensimmäistä kertaa täysin fiktiivisen maailman.



Laajennuksen lisäksi Xbox on julkistanut leijuvan ja langattoman Xbox-ohjaimen sekä Dyyni-teemaan sopivan Xbox Series S -konsolin, joka sopii Ornithopterin muotoiseen jalustaan. Kustomoidun konsolilaitteistosetin arvontaan voi osallistua seuraamalla X-palvelussa Xboxin virallista tiliä ja jakamalla sen virallisen arvontajulkaisun eteenpäin. Osallistumisaikaa on 25. maaliskuuta saakka ja arvonnasta vastaa Xbox.



V2.fi | Anne Kukkura
< Dead Island 2 sai vi... Microsoftin sisällä ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova