Tuorein sisältö

Viime viikonlopun GameXpo oli viimeinen - ei vastannut toiveita

21.11.2019 klo 11.04 | Luettu: 2433 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Viime viikonlopun GameXpo-tapahtuma keräsi pelikansalta kriittistä palautetta ympäri Suomen internetiä ja nyt tapahtuma ilmoittaa nettisivuillaan sekä Facebookissaan, että tapahtuman taru oli tässä.

"GameXpo kiittää ja kumartaa. Haluamme tehdä elämyksellisiä tapahtumia, joissa voi kokeilla ja kokea monenlaista uutta. Nykyisellä konseptilla järjestetyllä pelitapahtumalla emme pystyneet vastaamaan kuluttajien toiveisiin. Pitkällisen pohdinnan jälkeen olemme tehneet raskaan päätöksen, että GameXpoa ei jatkossa järjestetä. Päätös perustuu taloudellisiin faktoihin, jotka vastuullisena tapahtumajärjestäjänä meidän on huomioitava. Myös GoExpo Winter järjestettiin nyt viimeistä kertaa. Pelialan toimijoita on jatkossakin esillä muun muassa Helsingin Kirjamessuilla, Lapsimessuilla ja Hupiconissa. GameXpo kiittää kaikkia GameXpossa vuosien saatossa mukana olleita kävijöitä, yrityksiä, kumppaneita ja esiintyjiä!", kerrotaan tiedotteessa.

Saa siis nähdä, järjestyykö jatkossa Suomessa enää peleihin liittyviä isompia messutapahtumia - ensi vuonna olisi varmasti ollut luvassa Sonyn ja Microsoftin uusien konsolien esittelyä.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Guilty Gear -pelisar... Borderlands 3:n tari... >

Keskustelut (2 viestiä)

Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

21.11.2019 klo 12.47

Joskus pari vuotta sitten kattelin, että ohjelmaa olisi ripoteltu niinkin leviälle, että pitäisi käydä kolmena päivänä paikalla, jotta näkisi kolme tuntia kiinnostavaa settiä, ja muiden sivustojen kommenteista päätellen tilanne meni sen jälkeen huonompaan suuntaan.

Yllätyin lopetuspäätöstä enemmän siitä, että järjestäjät pystyivät vetämään tapahtumaa tällä tasolla useamman vuoden.
lainaa
gdidhdhhd

21.11.2019 klo 17.20

ei o ihme kun koht on e3kin konkurssis saali mut kaikko on nyt vaan online
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova