Tuorein sisältö

Destiny-pelien palvelimet ovat olleet mystisesti alhaalla jo useamman tunnin

22.11.2019 klo 20.00 | Luettu: 1801 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Bungien Destiny ja Destiny 2 -pelien nettipalvelimet ovat olleet tänään alhaalla jo useamman tunnin ajan. Bungie on Twitter-tilinsä välityksellä ilmoittanut tutkivansa asiaa mutta neljän tunnin aikana asia ei vielä ole korjaantunut, joten pelit eivät ole lainkaan pelattavissa tällä hetkellä.
Google Stadian omistajille palvelinten kaatuminen on erityisen kurja uutinen, sillä laitteen julkaisupäivänä hankkineille Destiny 2 oli yksi harvoista ilmaiseksi pelattavissa olevista peleissä. On kuitenkin epätodennäköistä, että tällä viikolla julkaistulla Stadialla on mitään tekemistä pelin palvelinten kaatumisen kanssa, vaikka Google tänään ilmoittikin toimittaneensa lopultakin loput aktivointikoodit laitteen hankkineille.

Mitään syytä palvelinten pitkähkölle alhaalla ololle Bungie ei kuitenkaan ole sanonut, joka luonnollisesti ruokkii kaikenlaisia villejä spekulaatioita netissä.

Kuitenkin Bungien saamien Twitter-viestien perusteella vaikuttaisi siltä, että valtaosa pelin faneista suhtautuu asiaan rennosti ja postaavat lähinnä peliin liittyviä meemejä sekä muita huumoripitoisia teorioita palvelinten kaatumisen syistä.

Lähde: Polygon


V2.fi | Mikko Seppänen
< Huhu: Resident Evil ... Puolusta pientä saar... >

Keskustelut (1 viestiä)

Peiperissimus

22.11.2019 klo 23.15 1 tykkää tästä

Daa-A... Tekevälle sattuu palvelimet kyykkää!!
Ei siinä sen ihmeempää!!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova