Tuorein sisältö

Microsoft tuo Halo-veteraanin palauttamaan viivästyneen Halo Infinite -pelin kehityksen takaisin raiteilleen

27.08.2020 klo 20.00 | Luettu: 1441 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMuutama viikko sitten Microsoft ilmoitti, että joutuu siirtämään alun perin Xbox Series X -konsolin julkaisupeliksi tarkoitetun Halo Infiniten julkaisun ensi vuoteen. Nyt Microsoft on vielä tuonut uusimman pelin kehityksessä apuun Halo-sarjan veteraanin Joseph Statenin, joka toimi aikoinaan Bungiella pelisarjan yhtenä pääkirjoittajista.

Staten työskenteli jo Microsoftilla toisen projektin parissa mutta muutoksesta voidaan päätellä, että Microsoft ehdottomasti aikoo panostaa uusimpaan Halo-peliin ja haluaa sen myös menestyvän. Microsoftillahan harkittiin jopa pelin pilkkomista osiin ja julkaisua episodimaisesti mutta lopulta pelinkehittäjä 343 Industriesin työntekijöiden hyvinvoinnin kannalta parhaaksi ratkaisuksi nähtiin sen siirtäminen ensi vuoteen.

Pelinkehittäjä 343 Industries ilmoitti Statenin liittymisestä kehitystiimiin blogipostauksessa, jossa miehen kerrottiin tukevan pelin kampanjan parissa työskentelevää tiimiä.

Halo Infinite ilmestyy Xbox One-, Xbox Series X- ja PC-alustoille vuoden 2021 aikana ja sen moninpeli tulee olemaan ilmainen kaikille.

Lähde: Kotaku

V2.fi | Mikko Seppänen
< Esteratailuolennoist... Gamescom alkaa tänää... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova