Tuorein sisältö

Nintendo julkaisee ensi helmikuussa uuden roolipelin arvostetulta Level-5 -pelistudiolta

24.11.2019 klo 14.00 | Luettu: 1586 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenNintendo lupaa humoristista genrejen yhteentörmäystä, kun se julkaisee ensi vuoden helmikuussa uuden roolipelin arvostetulta Level-5 -pelistudiolta nimeltään Snack World: The Dungeon Crawl - Gold. Julkaistava peli on laajennettu versio aiemmin vain Japanissa Nintendo 3DS:lle julkaistusta Snack World: Treasurers -pelistä.

Pelin tarinassa pelaajan luoma hahmo yrittää palauttaa järjestyksen Tutti-Frutti maahan estämällä ilkeää mogulia Sultan Vinegaria herättämästä henkiin Smörg Åsbord -lohikäärmeettä. Pelaajan apuna tässä tehtävässä on joukko herkullisilla nimillä varustettuja aarteenmetsästäjiä, kuten Chup ja Mayonna.

Luvassa on verkon yli tai paikallisesti pelattava neljän pelaajan moninpeli ja roolipeliseikkailu, jossa tärkeässä osassa on varusteiden optimointi ja luolastojen läpikäyminen uuden tavaran toivossa.

Snack World: The Dungeon Crawl - Gold julkaistaan 14. päivä helmikuuta 2020 Nintendo Switchille. Pelin hyvin anime-alkutekstien tyylisen julkistustrailerin voi katsoa alta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Zombiepeli State of ... Jälleen yksi striima... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova