Tuorein sisältö

Black Friday iski myös pelikauppoihin - tällaisia tarjouksia on tarjolla

29.11.2019 klo 13.00 | Luettu: 2817 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Uutisoimme aiemmin Valven syysalennusmyynnistä, jossa halpuutusta on kohdannut yli 13 000 peliä. Steamista halpoja pelejä voi ostaa aina 3. joulukuuta saakka.

Blizzardin Battle.nettiin iski myös Musta Perjantai ja peleistä sekä niihin liittyvien asioiden hinnasta lähtee parhaimmillaan -50% pois. Tarjouksessa on muun muassa Overwatch: Legendary Edition (PC) hintaan 5 euroa ja tuore Call of Duty: Modern Warfare, jonka voi poistaa itselleen 49,99 eurolla. Battle.netin alennukset ovat avoinna 2. joulukuuta saakka.

GOG.com mainostaa kauppapaikallaan, että peleistä on leikattu jopa -90% pois. Edukkaita diilejä onkin tarjolla noin 2000 teoksen kohdalla. Ostohousut kannattaa laittaa jalkaan melko nopeasti, sillä osa peleistä on alennuksessa vain muutamien tuntien ajan, kun taas toiset ovat ostettavissa muutamien päivien verran.

The Humble Storessa juhlitaan myös Steamin tapaan syysalea, joka jatkuu aina 3. joulukuuta saakka. Mainoslauseen mukaan alennuksessa on tuhansia pelejä.

Myös Originissa päästään juhlimaan ostospäivää, kun nippu EA:n pelejä on isketty alennuslaariin. Halpuutusta on laitettu lähinnä vanhempiin peleihin, mutta joukossa on myös Need for Speed: Heat hintaan 39,99 euroa ja Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville 29,99 euroa. Alennetut hinnat ovat voimassa 3. joulukuuta asti.

Eipä ole unohdettu myöskään konsoleilla pelaavia, sillä PlayStation Store tarjoaa omien sanojensa mukaan “ ohittamattomia tarjouksia”. Alennuksessa on 235 tuotetta, joista yksi odotetuimmista lienee PlayStation Plus 12 kuukauden jäsenyys, jonka hinta on 44,95 euroa.

Uutisoimme aiemmin Black Friday Xbox -pelitarjouksista, joihin alun perin ennakkoon pääsivät käsiksi vain Ultimate- ja Gold -jäsenet. Nyt tarjoukset ovat avoinna kaikille. Listoilla lymyilee jopa yli 600 Xbox One -peliä ja yli 90 PC-peliä. Xboxin tarjoukset ylettävät myös laitteisiin ja tilauksiin.

Näiden lisäksi tarjouksia tarjoavat monet muut paikat. Esimerkiksi CDON.comissa, Gigantissa, Powerissa, Verkkokauppa.comissa, Discshopissa ja Jimm'sillä on tarjolla laajemmin pelaamiseen liittyviä alennuksia. Listoilta löytyy pelejä, lisälaitteita, tietokoneita, komponentteja sekä oheistuotteita.

Löysitkö hyviä peleihin ja pelaamiseen liittyviä tarjouksia? Kerro ne kommentteihin!

Haluamme kuitenkin muistuttaa, että tänään vietetään myös Älä osta mitään -päivää. Muistetaan siis, että ostetaan jos tarvitaan eikä tehdä turhia ostoksia.

V2.fi | Miia Lyyra
< Venäjällä lehmille l... Retrokolikkopelien ä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova