Tuorein sisältö

Venäjällä lehmille laitettiin kokeilumielessä VR-lasit päähän - tarkoituksena selvittää tuleeko eläimistä onnellisempia

29.11.2019 klo 11.00 | Luettu: 3203 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Moskovan alueella on lähdetty uuden VR-kokeilun pariin, sillä maataloustuottajat ovat laittaneet kokeilumielessä lehmille virtuaalilasit päähän. Syynä on tutkimus, jossa haluttiin selvittää tuleeko lehmistä onnellisempia sekä lisääntyykö maidontuotanto lasien avulla.

Tutkimus on Moskovan maatalous- ja elintarvike ministeriön mukaan vasta alussa, mutta tuloksien mukaan jo nyt eläinten mieliala on kohentunut. Tutkimus jatkuu vielä, joten tarkkoja tuloksia esimerkiksi maidontuotannon lisääntymisestä ei vielä ole.

Olisi hauska ajatella, että lehmät näkevät liikkuvaa kuvaa esimerkiksi laitumista, mutta näin ei kuitenkaan ole. Digital Trendsin mukaan virtuaalilaseihin syötetään tarkasti valittuja värejä, jotka jollakin tapaa tuovat kuitenkin eläimille mieleen vihreät laitumet.



Lähde: The Moscow Times





V2.fi | Miia Lyyra
< Roblox jatkaa kasvam... Black Friday iski my... >

Keskustelut (2 viestiä)

qwertypro

29.11.2019 klo 11.18

Konseptiahan käsiteltiin jo vuosituhannen alussa Etienne De Crecy:n musiikkivideossa joka pyöri ahkeraan mtv europella:

https://www.youtube.com/watch?v=Hu4dTob8avQ
lainaa
fjkwjfjekjf

29.11.2019 klo 13.11 1 tykkää tästä

olihan taa jo vahintaan 1900 luvun alkupuolen skifissa. et tulevaisuudessa koyhaliston elama on siedettavaa ainoastaan vrkypara paassa. nyt nayttaa vaan et on sita muillekin. nois vanhoissa skifeissa rannat meri taivas lumi yms oli vain rikkaiden saavutettavissa. mut nykytiedolla myos rikkaat tulevat elamaan aavikoilla
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova