Tuorein sisältö

Assassin's Creed -Desilets dissaa pelikriitikoita: ''Ette ees pelanneet mun peliä!''

02.12.2019 klo 16.10 | Luettu: 1943 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Yksi Assassin's Creed -pelisarjan luojista, sittemmin oman pelistudionsa perustanut Patrice Désilets on tuohtunut pelikriitikoille, koska miehen viimeisin peli Ancestors: The Humankind Odyssey ei saanut hyviä arvosanoja. Peli saapuu konsoleille (PS4, X1) 6. päivä tätä kuuta, mutta PC-arvioiden keskiarvo Metacriticissä näyttää vaisua lukemaa: se on 64. V2.fi:n Matias antoi pelille 2 tähteä viidestä.

Eurogamer kertoo, että Désiletsin mukaan huonon keskiarvon syy ei ole pelin heikkous, vaan se, että jotkut peliarvostelijat eivät edes pelanneet peliä.

"35 työntekijän pelistudion odotettiin julkaisevan pelin, joka olisi laadultaan lähellä Assassin's Creediä ja se ei vain ole mahdollista. Tiedämme varmasti, että jotkut arvostelijat vain keksivät pelissä olevia asioita - mukana ei ole tulta, eikä hevosilla voi ratsastaa, mutta silti yksi arvostelija haukkui ratsastamista", tylyttää Patrice.

Mies kuitenkin myöntää, että pelistudion pomona ja työntekijöiden toimeentulosta vastuussa olevana on tehtävä vaikeita päätöksiä ja pelistä jätettiin pois asioita, jotka nyt konsoliversioihin ovat tulossa, kuten parempi opastus.

Metacriticin 70 listatusta arviosta selvästi yli puolet on alle 75 pistettä - ja kyllä, V2.fi:n Matias pelasi peliä ihan oikeasti: "Vaikka pisteet tekevät selväksi että Ancestors on lähinnä mielenkiintoinen kuriositeetti, nostan silti hattua Désiletsille ja hänen tiimilleen. Ancestors on tyystin omanlaisensa pelikokemus ja sellaisenaan kokeilemisen arvoinen; lopputulos on vain turhan hiomaton ja monotoninen klassikoksi."


V2.fi | Manu Pärssinen
< Tällä tiimillä Suomi... Pelistriimaamisen uu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova