Tuorein sisältö

Piratismisuojaus puri persauksiin - yhdeksän vuotta vanha peli on nyt käyttökelvoton

04.12.2019 klo 19.00 | Luettu: 4775 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


PC Gaming Wikissä heräsi keskustelu, kun Tron: Evolution -peliä (2010) käynnnistäneet pelaajat saivatkin ruudulleen vain virheilmoituksia.

Asian oletettiin liittyvän SecuROM-kopiointisuojaukseen ja vaikuttaa siltä, että Disney on aikoinaan hankkinut peliinsä suojauksen tilauspohjaisena maksupalveluna eikä kertarysäyksellä ja nyt 9 vuotta vanhan pelin maksut on jätetty maksamatta. Samansuuntaisia tarinoita löytyy googlailemalla myös muista peleistä.

Disneyltä on saatu myös vastaus, jonka mukaan asiasta ollaan tietoisia ja sitä tutkitaan. "Toivomme voivamme korjata tämän päivityksellä tulevaisuudessa. Tällä hetkellä emme osaa kuitenkaan arvioida, koska se mahdollisesti tapahtuisi", kerrottiin vastineessa.

Heikkoja arvosteluja jo aikanaan saanut peli ei varmaankaan ole korkealla viihdejättiläisen prioriteettilistalla ja näin ollen Tron: Evolution -peli on ainakin toistaiseksi pelikelvoton kasa bittejä levyllä, ellei sen asennus satu olemaan menneiltä vuosilta vielä koneella tehtynä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Death Strandingin pa... EA poisti Marco van ... >

Keskustelut (3 viestiä)

Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

04.12.2019 klo 20.10 10 tykkää tästä

DRM tappaa vanhoja pelejä. Tätä lisenssiviritystä jää tuskin moni kaipaamaan, mutta on vain ajan kysymys milloin menetetään joku oikeasti hyvä peli. Nämä uutiset tarvitsevat lisää näkyvyyttä.
lainaa
Florian

04.12.2019 klo 21.08 5 tykkää tästä

Jos noita DRM on pakko käyttää, niin voisivat pelinkehittäjät tehdä vuoden tai viimeistään parin päästä patsin, joka poistaa sen. Harvempia pelejä myydään kovin paljoa enää myöhemmin.
lainaa
foiaefaoif

06.12.2019 klo 11.36

kun on vanha peli niin eii pitas ol mitaan merkitysta oliko hyva vai ei ei niita vanhoja hyviakaan peleja pelaa kuin muutamat
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova