Tuorein sisältö

Kaverin kanssa karmivampaa - tuleva The Outlast Trials sisältää neljän pelaajan co-op-tilan

04.12.2019 klo 23.00 | Luettu: 3796 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenRed Barrels pelistudio ilmoitti työstävänsä uutta osaa kehuja keränneeseen Outlast -kauhupelisarjaansa.

Tuleva peli on nimeltään The Outlast Trials ja se ei ole suora jatko-osa edellisille peleille. Peli kuitenkin tapahtuu samassa maailmassa kuin aiemmat pelit ja tällä kertaa peli sijoittuu kylmän sodan aikaan. Tuttuun tapaan pelissä pääsee kohtaamaan kauhut yksin mutta tällä kertaa vaihtoehtona on myös tehdä yhteistyötä kolmen muun koehenkilön kanssa.

Pelinkehittäjän perustajäseniin kuuluva David Chateauneuf lupaa, että pelin kehitystiimi työskentelee ahkerasti uuden kauhua ja ahdistusta miljoonille pelaajille tuovan kokemuksen luomisen parissa ja että kokemus tulee olemaan yhtä karmiva huolimatta siitä pelaako peliä yksin vai yhdessä kavereiden kanssa.

The Outlast Trials on vasta varhaisessa kehitysvaiheessa, joten vaikka pelistudio on työskennellyt pelin parissa jo kuukausia, siitä ei vielä muuta tietoa ole saatavilla. Pelistudio kuitenkin lupaa lisää uutisia peliin liittyen piakkoin, joten kannattaa pysyä kuulolla, jos kauhupelit kiinnostavat.V2.fi | Mikko Seppänen
< EA poisti Marco van ... ENCEn penkitetty täh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova