Tuorein sisältö

TGA: Jatko-osia pukkaa: Bravely Default II ja The Wolf Among Us 2

13.12.2019 klo 07.30 | Luettu: 571 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenThe Game Awards oli erittäin täynnä julkistuksia ja trailereita uusista isoista peleistä mutta joukossa oli myös muutamia vähän pienempiä mielenkiintoisia pelejä, mukaan lukien nämä kaksi jatko-osaa.

Näistä ensimmäinen on yllätyksenä julkistettu jatko-osa alun perin vuonna 2012 Nintendo 3DS -konsolilla alkaneelle Bravely Default -roolipelille.

Peli on nimeltään Bravely Default II huolimatta siitä, että pelisarjan toinen osa julkaistiin lännessä vuonna 2015 nimellä Bravely Second.

Pelisarjan molemmat aiemmat osat saivat varsin hyvän vastaanoton ja uusinta osaa on kehittämässä Octopath Travelerista tuttu Square Enixin kehitystiimi, joten peliä kannattaa odottaa ensi vuonna Nintendo Switchille.Eri tavalla yllättävä jatko-osa oli tavallaan uudelleen julkistettu The Wolf Among Us 2. Vaikka ensimmäinen osa olikin erittäin kehuttu, niin kovin moni tuskin odotti näkevänsä jatkoa pelille, sillä pelistä vastannut pelinkehittäjä Telltale Games lopetti toimintansa viime vuoden syksynä.

Tämän vuoden elokuussa kyllä uutisoitiin, että uusi omistaja LCG Entertainment olisi aloittanut toiminnan uudestaan mutta tuskin moni odotti vielä näkevänsä näinkään pian mitään uutta pelistudiolta.

Nähtäväksi jää onnistuuko uusi Telltale Games pitämään kiinni originaalin vahvasta ja onnistuneesta kerronnasta vai tyytyykö se lämmittelemään vain edeltäjänsä turvonnutta ruumista. Toivotaan parasta.

Julkaisupäivää tai alustoja ei The Wolf Among Us 2 -pelille vielä kerrottu.

V2.fi | Mikko Seppänen
< TGA: Uusi Fast & Fur... Kyllä, Xbox Series X... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


127


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova