Tuorein sisältö

Valomiekkoja ja TIE-hävittäjiä! Star Wars: The Rise of Skywalker -tapahtuma laskeutui Fortniteen J.J. Abramsin saattelemana

15.12.2019 klo 14.00 | Luettu: 3150 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Star Wars: The Rise of Skywalker -tapahtuma on laskeutunut Fortniteen. Kokonaisuudessaan tilaisuus alkoi jo eilen, kun Star Wars -event käynnistyi pienen alkushown saattelemana.

Millennium Falcon liiteli pitkin Fortnite-pelin taivasta, kun TIE-hävittäjät yrittivät pommittaa alusta alas. Millennium Falcon kuitenkin laskeutui pelaajien keskuuteen ja aluksesta astui ulos 18. joulukuuta ensi-iltaan saapuvan Star Wars: The Rise of Skywalkerin ohjaaja ja käsikirjoittaja J.J. Abrams. Pienen haastattelun jälkeen nähtiin myös lyhyt kohtaus tulevasta elokuvasta, jota ei ole aiemmin nähty missään muualla. Kokonaisuudessaan shown voit katsoa IGN:n tekemästä YouTube-videosta. Älä kuitenkaan katso videota, mikäli haluat välttyä pieniltäkin juonipaljastuksilta.

Tapahtuma ei jää vain alkushow’hun, sillä Star Wars: The Rise of Skywalker -event jatkuu vielä noin yhdeksän päivän ajan. Tarjolla on erilaisia Star Wars -tehtäviä ja kauppapaikalle on lisätty erilaisia ulkoasuja, joita voi ostaa erikseen. Esimerkiksi kaikki ulkoasut sisältävä Rise of Skywalker -paketti maksaa 3500 V-Bucksia eli noin 35 euroa. Ilmaiseksi kaikille pelaajille jaetaan Kylo Renin TIE whisper -liidokki.

V2.fi | Miia Lyyra
< Ori and the Will of ... The Game Awardsien y... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova