Tuorein sisältö

Fortnite saa elokuun alussa kolmepäiväisen konsertin "ennätyksiä rikkoneelta supertähdeltä"

29.07.2021 klo 21.00 | Luettu: 2714 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEpic Games on vihdoinkin vahvistanut jo jonkin aikaa pyörineet huhut ja kertoi järjestävänsä elokuun 6.-8. päivä Rift Tour -nimisen konsertin "ennätyksiä rikkoneen supertähden" kanssa.

Pelinkehittäjä ei siis vielä vahvistanut kuka artisti nähdään kolmepäiväisen konsertin esiintyjänä mutta Applen ja Epicin välisen oikeustaiston yhteydessä julkaistuissa asiakirjoissa pelinkehittäjä mainitsee tämän vuoden suunnitelmissa sekä Ariana Granden että Lady Gagan.Aiempien Fortnite-konserttien tapaan Epic julkaisee pelissä myös siihen liittyviä uusia avattavia esineitä, näihin kuuluvat muun muassa uusi latausruutu, spray ja emote.

Myös aiempien Fortnite-konserttien tapaan on tulevan Rift Tourin esiintymisajat ja päivät jaettu eri alueiden mukaan. Pelistä tulee löytymään Rift Tourille oma välilehti, josta ajankohtaiset esiintymisajat voi tarkistaa lähempänä sitä.

Lisää tietoa Rift Tourista, kuten ehkäpä sen varsinaisen esiintyjän, Epic lupaa kertoa elokuun 2. päivä.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Odotettu PlayStation... Kohta taas torille? ... >

Keskustelut (3 viestiä)

maker

29.07.2021 klo 22.51 3 tykkää tästä

Epicin ahneus senkuin kukoistaa
lainaa
fake

30.07.2021 klo 08.51 1 tykkää tästä

onneksi epic ei ole niin ahne mitä steam on.steam on ahneuden kuningas.
lainaa
Jere90

02.08.2021 klo 20.02

maker kirjoitti:
Epicin ahneus senkuin kukoistaa


Ai kui? Keikka ja pelaaminen on ainakin ilmaista.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova