Tuorein sisältö

Huhut pyörivät kovasti Assassin's Creed Ragnarokin ympärillä - kaksi pelikauppaa lisäsi tuotteen hetkellisesti listoille

11.01.2020 klo 14.00 | Luettu: 2888 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Assassin’s Creed -sarja vietti viime vuonna eräänlaista välivuotta, kun Ubisoft ei julkaissut sarjaan uutta osaa. Edellinen teos Odyssey ilmestyi vuonna 2018, mutta sai kuitenkin vuoden 2019 aikana The Fate of Atlantis -lisäosan verran uutta tekemistä.

Ubisoft on ollut hyvin vaitonainen seuraavan Assassin’s Creedin suhteen, mutta internetin huhumyllyt pyörivät sitäkin kovempaa. Alun perin huhut lähtivät liikenteeseen viime keväänä, kun The Division 2 -pelistä löytyi "Easter egg", joka viittasi seuraavan teoksen liittyvän jotenkin viikinkeihin. Jo tuolloin koodinimeksi huhuiltiin Assasin’s Creed Kingdomia.

Gamesradar uutisoi muutama päivä sitten, että Saksan Amazon ja Italian GameStop olivat lisänneet Assassin's Creed Ragnarokin (ex-Kingdom) kauppapaikoilleen. Yllättäen tiedot hävisivät sivustoilta melko nopeasti, mutta lisäyksistä jäi tallenteeksi kuvakaappaukset. Mikäli niiden tiirailu kiinnostaa tarkemmin, voi ne katsoa Metro.co.uk-sivustolta.

4chan-foorumille lisätty ja myöhemmin myös Redditiin kopiona laitettu kirjoitus kuitenkin huhuilee lisätietoja tulevasta pelistä. Alkuperäisen kirjoituksen mukaan, kirjoittaja on saanut tiedot AC-tiimiin kuuluvalta henkilöltä. Kirjoitukseen kannattaa kuitenkin suhtautua varauksella, sillä Ubisoft ei ole vahvistanut mitään varmaksi. Paljastuksen mukaan julkaisupäivä kuitenkin olisi 29. syyskuuta 2020 ja Ragnarok ilmestyisi Xbox Onelle, Xbox Series X:lle, PlayStation 4:lle ja PlayStation 5:lle. Mukana olisi neljän pelaajan co-op. Mikäli huhupuheet kiinnostavat enemmän, kannattaa suunnata jommalle kummalle foorumille lukemaan lisää. Huhupuheet saattavat sisältää juonipaljastuksia.

Lähde: Gamesradar

V2.fi | Miia Lyyra
< Kaksi viikkoa kestäv... Microsoft lupaa, ett... >

Keskustelut (2 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

11.01.2020 klo 18.11

"Ragnarok ilmestyisi Xbox Onelle, Xbox One X:lle, PlayStation 4:lle ja PlayStation 5:lle."

Tässä tapauksessa tarkoitettiin uutta Xboxia, Xbox Series X:ää. Xbox One kattaa tuon Xbox One X:n.
lainaa
miialyyra

Moderaattori

Rekisteröitynyt 15.05.2017

12.01.2020 klo 10.05

OldHorny kirjoitti:
"Ragnarok ilmestyisi Xbox Onelle, Xbox One X:lle, PlayStation 4:lle ja PlayStation 5:lle."

Tässä tapauksessa tarkoitettiin uutta Xboxia, Xbox Series X:ää. Xbox One kattaa tuon Xbox One X:n.


Juu tuota oli tarkoitus tarkoittaa, mutta lipsahti väärin. Kiitos huomautuksesta, nyt korjattu.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova