Tuorein sisältö

V2.fi:n viikon laiteuutiset 02-20 : CES-messuilta melkoinen vekotinruuhka

11.01.2020 klo 22.00 | Luettu: 2383 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Tämän vuoden laiteuutiset aloittaa CES-messujen myötä saapunut tiedotteiden suma.


HyperX:n CES-arsenaaliin kuuluivat mm. Cloud Flight S -kuulokkeet (PC, PS4, 160$), jotka tarjoavat 30 tunnin akkukeston, Qi-latauksen, 7.1 -surroundäänen sekä HyperX Alloy Origins -näppäimistö (110$), jossa on HyperX Aqua -kytkimet, alumiinirunko ja RGB-valot. Lisäksi esiteltiin HyperX Pulsefire Raid -hiiri (60$), jossa on 11 ohjelmoitavaa painiketta, 16 000 DPI:n tarkkuus ja Omronin kytkimet. Siihen voi laittaa kylkeen uuden FURY Ultra -hiirimaton, RGB-valoilla tottakai (55$, hiirimatosta). Lisäksi HyperX:ltä tuli uusilla nopeuksilla varustettuja DDR4-RGB-muisteja sekä ChargePlay Clutch -latauskotelot Switchille (60$) ja kännyköille (60$)


Philips esitteli CES:llä uusia Hue-tuotteita: valoja ulkokäyttöön (seinään, polkujen varrelle) nimillä Appear, Resonate, Attract, Daylo ja Nyro, sekä pienjännitevaloja nimillä Lily, Impress ja Econic, päivitetyn Sync Boxin (ääniohjaus-ominaisuuksia assistenttien kautta) sekä Zones-ominaisuuden (huoneet voi jakaa osioihin).


Lenovolta nähtiin messuilla maailman ensimmäinen 5G-tietokone sekä taittuvanäyttöinen kannettava. 5G-kone on nimeltään Yoga 5G, sen sisuksissa sykkii Qualcomm Snapdragon 8cx 5G -piiri ja se saapuu keväällä 2020 (1499$). ThinkPad X1 Foldissa on taitettava 13,3 tuuman OLED-näyttö ja se painaa alle 2,2 kiloa. Hinta on 2499 dollaria ja julkaisuaika vuoden puolivälissä.


Vaikka V2.fi:n arvioijat eivät vakuuttuneetkaan, Creative uskoo palkintoja voittaneeseen Super X-Fi-teknologiaansa ja CES-messuilla näytille tuotiin sekä Super X-Fi Gen2, eli kehittyneempi versio teknologiasta, että Super X-Fi -pelikuulokkeet. SXFI GAMER -kuulokkeet on varustettu ääniholografian lisäksi tietenkin RGB-valoilla ja äänikommunikoinnin selkeyttämiseen liittyviä ominaisuuksia. Kuulokkeet saapuvat keväällä, mutta hinta ei ole vielä tiedossa. (Kuva: Creative Labs Facebook)


Razer tiedottaa mobiilipeliohjaimestaan nimeltä Kishi (Android, iOS), joka on tulossa alkuvuodesta. Lisäksi Razer julkisti Sila 5G -reitittimen sekä NUC 9 komponentteja käyttävän tietokoneen nimeltä Tomahawk N1. CES-tapahtumassa oli näytillä myös Razerin Eracing Simulator -konsepti virtuaalikuskeille (128-tuumainen projektiokangas, liikkuva alusta) - siitä kuva alla.
ViewSonicilta CES-messuille rahdattiin kaksi uutta pelinäyttöä: 55-tuumainen ELITE XG550 on varustettu 120Hz:n OLED-paneelilla ja UHD-resoluutiolla, mukana tietenkin RGB-valot ja 0.5 ms vasteaika. ELITE XG270QC taas on 27-tuumainen kaareva näyttö QHD-resoluutiolla, 165Hz:n päivitystaajuudella ja FreeSyncilla. Sen hinta on 950 euroa, isomman näytön hintaa ei ole vielä kerrottu.


Netgearilta saapui kolmekin tiedotetta: Orbi Mesh-Wifi-reitittimestä saapuu huhtikuussa 4G/LTE-versio (430 euroa). Nighthawk M5 5G WiFi Mobile Router -reititin taas tukee nimensä mukaisesti 5G:tä (sekä WiFi 6:tta). Se on pienikokoinen mobiilireititin, jonka voi ottaa mukaan vaikka reissuille. Hintaa ei ole vielä julkistettu. Lisäksi julkistettiin Nighthawk Mesh WiFi 6, jonka toinen osapuoli on kuvassa yllä oleva vakuuttavan näköinen vekotin. Sekä reititin että tukiasemat tukevat WiFi 6 - yhteyttä. Yhden tukiaseman ja reitittimen paketti maksaa 299 eur.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Microsoft lupaa, ett... Huhu: Xbox Series X ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova