Tuorein sisältö

V2.fi vieraili ja haastatteli: Techbrief 2019

09.11.2019 klo 20.00 | Luettu: 2505 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Tukholman lentokentällä järjestettiin tänäkin vuonna Techbrief 2019 -päivä, jossa muutama kymmenen pohjoismaalaista journalistia ja muuta edustajaa sekä kymmenkunta teknologiafirmojen esittelijää kohtasivat. Jutun lopussa olevalla videolla esitellään hieman tapahtuman näkymiä ja haastatteluissa ovat Michael Larcom LIFX:ltä joka esittelee LIFX Candle Coloria, Magnus Lilja Acerilta esittelemässä Concept D -sarjan koneita, Rasmus Parelius Steelseriesiltä joka esittelee Apex Pro -näppäimistöä ja lopuksi Creativen Edwing Ong kertomassa SuperX-Fi-teknologiasta.

Osa tuotteista on jo ollut / tai on tulossa myös V2.fi:n arvioitaviksi.

Päivän aikana ja paikalla oli toki myös muita tuote-esittelyitä. Blue Microphones kertoili Yeti X -mikrofonista (arvio tulossa), Netgearillä taas oli mukanaan muun muassa Wifi 6:tta tukevat Orbi-laitteet ja Nighthawk mesh extender sekä taidetta kauniisti esittelevä Meural Canvas II.


Steelseries kertoi Apex Pro -näppäimistönsä ja sen säädettävän aktuaation lisäksi Arctis 1 Wireless -kuulokkeistaan (arvio tulossa pian), Sensei Ten -hiirestä (arvio) ja lupaili, että ensi vuonna kaikki sen tuotesarjat laajenevat ja että e-sports-pelaajien kanssa tehdään entistä enemmän yhteistyötä.

Varttuneemman väen Doro-puhelimet vakuuttivat kohderyhmään kuuluvia, uusi tuttavuus oli 'puoliälypuhelin', jolla perustoimintojen lisäksi onnistuivat mm. whatsapp-viestit. Creativen Super X-Fi-teknologiasta kerrotaan alla olevalla videolla ennemmin ja allekirjoittanut pääsi korvansa mittauttamaankin - lopputulos oli varsin elokuvateatterimainen äänentoisto, johon ottanee hetki aikaa totutella. SX-Fi-laitteita on tulossa myös testeihimme.

Kingston esitteli KC600 SATA SSD-levyään sekä NVMe-kampoja. Firman muistikortit ovat saaneet uuden nimen "Canvas Plus" ja niitä tullaan jatkossa ehkä myymään myös monipakkauksissa. LIFX kertoi Color Candlen lisäksi hieman tulevaisuuden suunnitelmistaan, mutta niitä ei voida vielä paljastaa. Lightwave taas oli uusi Techbrief-tulokas, jonka valikoimassa on monenmoista tyylikästä älykotivimpainta valaistuksesta lämmitykseen.


Acerilla oli yksi tapahtuman pisimmistä esityksistä, jossa käytiin läpi mm. Predator Helios -peliläppärit, pelimonitorit, Aspire 5 - sekä halvemmat Swift-sarjan läppärit, Chromebook sekä ammattilaisille tarkoitettua Concept D -mallistoa, jota oli myös esillä tapahtumassa.

Ohjelmaosion päätti HyperX "We're all gamers" -hehkutuksellaan. Paikalla olijoille esiteltiin Fury DDR4 RGB -muistikammat, Alloy Origins -pelinäppäimistö, Pulsefire Dart -hiiri (arvio) ja Cloud-sarjan uudet kuulokkeet sekä paljastettiin, että jääkiekkoilija Filip Forsberg on WAG-kampanjan ensimmäinen pohjoismainen naama - ja että lisää on tulossa.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Paarit kantoon ja ka... Mario loikkii ja kaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova