Tuorein sisältö

Halo-tekijän uusi Disintegration-räiskintä sai moninpelitrailerin sopivasti juuri ennen ensi viikolla alkavia betatestejä

20.01.2020 klo 17.00 | Luettu: 1834 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelijulkaisija Private Division ja pelinkehittäjä V1 Interactive ovat pistäneet ulos uuden moninpelitrailerin houkutellakseen pelaajia tulevan Disintegration-pelin ensi viikolla alkaviin betatesteihin.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun pelaajilla on mahdollisuus päästä kokeilemaan Halo-pelisarjan luomiseen osallistuneen Marcus Lehdon uutta peliä. Betajaksoja on kaksi: suljettu beta 28.-29. päivä tammikuuta sekä avoin betatesti, joka alkaa 31. päivä tammikuuta ja loppuu 1. päivä helmikuuta.

Betatestit järjestetään Xbox One-, Playstation 4- ja PC-alustoilla ja niihin voi ilmoittautua pelin virallisilla sivuilla: www.disintegrationgame.com

Varsinainen Disintegration-peli julkaistaan vielä myöhemmin vuoden 2020 aikana ja se sisältää myös täysiverisen yksinpelikampanjan. Moninpelibetaa mainostavan trailerin voi katsoa itse alta ja jos se herättää kiinnostuksen, niin kannattaa käydä ilmoittautumassa ilmaiseksi mukaan.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Laimeasta vastaanoto... Presidenttiehdokas J... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova