Tuorein sisältö

Avoimen maailman zombipeli Dying Light 2 liittyy kevään myöhästelijöiden joukkoon

21.01.2020 klo 11.00 | Luettu: 2757 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Techland ilmoitti, että studion seuraava parkourmausteinen zombiepeli Dying Light 2 ei tule ilmestymään ennakoidusti tänä keväänä vaan sen julkaisu siirtyy hamaan tulevaisuuteen. Uuden julkaisupäivän Techland ilmoittaa kertovansa joskus lähikuukausien aikana.

Pelistudion edelliset zombipelit Dead Island ja ensimmäinen Dying Light olivat molemmat hittejä, joten oletettavasti Techland haluaa myös hioa tulevan pelin mahdollisimman hyväksi. Toivottavasti epämääräiseltä kuulostava viivästyminen ei kuitenkaan kerro isommista ongelmista pelin tuotannossa, sillä trailerien ja ennakkotietojen perusteella Techlandin suunnitelmat pelin suhteen ovat olleet aika kunnianhimoisia.

Alustavien suunnitelmien mukaan pelin kaupungin ulkoasun pitäisi muuttua pelaajan tarinassa tekemien valintojen mukaan ja pelin tarina tulisi sisältämään useita eri loppuratkaisua riippuen siitä kenen kanssa pelaaja liittoutuisi.

Dying Light 2 -pelin on ilmoitettu ilmestyvän Xbox One-, Playstation 4- ja PC-alustoille. Pelin vuoden 2019 E3-traileri löytyy alta.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Presidenttiehdokas J... GET OVER HERE! Morta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova