Tuorein sisältö

GET OVER HERE! Mortal Kombat -pelisarjan Scorpion saa oman animaatioelokuvan

21.01.2020 klo 14.00 | Luettu: 1853 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenElokuvalehti The Hollywood Reporter on paljastanut, että Warner Bros. on tekemässä animaatioelokuvaa Mortal Kombat -pelisarjasta ja elokuva tullaan julkaisemaan jo tämän vuoden kesällä.

Animaation nimi on Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge ja nimen lisäksi tällä hetkellä elokuvasta tiedetään lähinnä sen ohjaaja sekä muutamia näyttelijöitä. Elokuvan nimikkohahmo Scorpionia ääninäyttelee Mortal Kombat X -pelissäkin hahmoa esittänyt Patrick Seitz.

Tämän lisäksi elokuvassa tullaan Johnny Cagen roolissa kuulemaan erinomaisesta Community-sarjasta tuttu Joel McHale sekä Sonya Bladen ääninäyttelijänä toimii Dexteristä tuttu Jennifer Carpenter.

Elokuvan ohjaajat ja tuottajat ovat DC:n sarjakuviin perustuvien animaatioiden veteraaneja, joiden aiemmista tuotoksista löytyy elokuvia kuten Batman: Assault on Arkham, Batman vs. Two-Face sekä Justice League: Throne of Atlantis.

Tulevasta animaatiosta ei ole julkaistu vielä edes traileria, joten Mortal Kombat ja etenkin Scorpion-hahmon fiiliksiin voi sen sijaan virittäytyä esimerkiksi kuuntelemalla alapuolelta The Immortals-teknoduon tekemä hahmon nimikkokappale.Lähde: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Avoimen maailman zom... Onko tässä ensimmäis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova