Tuorein sisältö

Apex Legends höynäytti faneja, aiemmin esitelty uusi hahmo kokeekin karun kohtalon tuoreessa videossa

28.01.2020 klo 20.00 | Luettu: 3329 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Apex Legends-pelistä vastuussa oleva Respawn Entertainment onnistui hieman huijaamaan fanejaan, sillä vasta viime viikolla esitelty seuraavan kauden uusi pelihahmo Jimmie “Forge” McCormick pääseekin uusimmassa Stories from the Outlands -videossa mitä ilmeisemmin päiviltään.

Forge oli viisinkertainen Hyperfighting Federation -mestari ja hahmon sponsorina olisi toiminut pelimaailman fiktiivinen Hammond Robotics -yhtiö. Ikävä kyllä yrityssponsori tai mestaruudet eivät riittäneet suojelemaan hahmoa punapukuiselta ninjasalamurhaajalta, joka onnistuu hiippailemaan Forgen taakse kesken videohaastattelun.

Korvaako mysteerinen mahdollisesti Revenant-niminen hahmo Forgen 4. päivä helmikuuta alkavalla seuraavalla kaudella? Vaikuttaa hyvin todennäköiseltä, sillä Apex Legends-pelin verkkosivuilla hahmon kuva on muutettu harmaaksi ja alle on lisätty kovasti kuoleman puolesta vihjaava muistoteksti.



Mutta kuoliko Forge sittenkään? Dexerto-sivuston mukaan pelin kovimmat fanit ovat jo alkaneet spekuloimaan hahmon videossa nähdyt ulkoasun ja aiemmin julkaistun profiilikuvan erojen perusteella, että kyseessä olisikin ollut jonkinlainen harhautus ja hahmo olisi yhä hengissä. Tietenkin yhtä mahdollista on, että animaation tekijät ja konseptitaiteilija eivät ole saaneet aivan yhtäläistä ohjeistusta hahmon ulkonäön suhteen...

Apex Legendsin seuraava kausi kuitenkin alkaakin jo viikon kuluttua, joten pian saamme tietää totuuden onko Forge vielä elossa vai onko seuraavan uuden kauden hahmo sittenkin Revenant. Uusimman Stories from Outlands -videon voi katsoa vielä artikkelin alta.



Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Counter-Striken ykkö... Neljä GameStopia put... >

Keskustelut (1 viestiä)

Yazu

29.01.2020 klo 18.58

Villi veikkaus. Molemmat hahmot pelissä mukana.

lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova