Tuorein sisältö

Keskustelu Google Stadiasta käy kuumana Redditissä - pelaajat ihmettelevät Googlen hiljaiseloa sekä puuttuvia ominaisuuksia

02.02.2020 klo 17.00 | Luettu: 3018 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Googlen julkaisema, verkon kautta toimiva pelistriimauspalvelu Google Stadia on herättänyt keskustelua suuntaan jos toiseen koko olemassaolonsa ajan. Marraskuussa 2019 avattu palvelu oli julkaisun yhteydessä keskeneräinen, sillä osa Google Stadiaan tulevista ominaisuuksista luvattiin saapuvan käyttöön myöhemmin. Nyt osa palvelun käyttäjistä on kuitenkin kirjoittanut Reddit-palvelussa viestejä, joissa he miettivät, missä luvatut ominaisuudet viipyvät.

Viisi päivää sitten Reddittiin ilmestyi Gizoogle-käyttäjän toimesta viesti, jossa hän kertoo ettei Stadialle ole julkaistu viimeisen 40 päivän aikana tietoa yhdestäkään uudesta pelistä. Lisäksi kirjoittaja kertoo, ettei Google Stadian avautumisesta muille kun kuin Google Pixel -puhelimille ole kerrottu julkaisupäivää. Lisäksi ihmetellään, miksi ilmaisesta Google Stadia Base -tilauksesta ole informoitu lisätietoja. Lisäksi postauksessa pohditaan monen muun ominaisuuden puutosta, joiden luvattiin saapuvan pian julkaisun jälkeen.

Googlelta saatiin kuitenkin pikainen vastaus, kun käyttäjä GraceFromGoogle kirjoitti aloituskirjoitukseen vastauksen. Yhtiö kiittää annetusta palautteesta ja kertoo tietävänsä, ettei kukaan pidä siitä, että hänet jätetään yksin pimeyteen. Tällä Google ilmeisesti koittaa viestiä, että pahoittelee hiljaisuuttaan koskien Google Stadiaa. Grace kuitenkin kirjoittaa, että heillä ei ole tällä hetkellä mitään kerrottavaa, mutta kaikesta huolimatta he ovat valmiina ottamaan kaiken palautteen vastaan muun muassa Redditissä ja muissa kanavissa.

Uutinen jatkuu kuvan jälkeen.

Stadia has officially gone 40 days without a new game announcement/release, feature update, or real community update. It has been out for 69 days. It's time we demand better. from r/StadiaTäysin hiljaiseloa Google Stadia ei kuitenkaan ole viettänyt, sillä vasta muutama päivä sitten Stadia Pro:n omistajat saivat käyttöönsä Gyltin ja Metro Exoduksen. Huoli palvelun tulevaisuudesta on kuitenkin ymmärrettävää, sillä Google Stadian hankkineet ovat paketin yhteydessä saaneet ilmaiseksi 3 kuukautta Stadia Pro -tilausta, joka loppuu osalla helmikuun aikana. Osa pelaajista haluaa varmasti tietää, onko Google Stadiaan kannattavaa sijoittaa jatkossakin.

Google Stadian käyttäjämääristä saatiin myös mahdollisesti tietoa, kun Pocket Gamer julkaisi tutkineensa Sensor Towerin raporttia. Raportin mukaan Google Stadian käyttämiseen vaadittavaa puhelinsovellusta on ladattu 550 000 kertaa 5.11.2019-13.1.2020 välisenä aikana.. Sovelluksen voi kuitenkin ladata, vaikka ei Google Stadiaa käyttäisikään, joten luvun perusteella ei voida päätellä, kuinka moni omistaa Google Stadian ohjaimen ja/tai tilauksen. Näin ollen luvun perusteella ei voi sanoa tarkasti, kuinka monta käyttäjää Google Stadialla oikeasti on.

Lähde: EurogamerV2.fi | Miia Lyyra
< Sega Europe pakkaa t... Warcraft 3:n uusiove... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

03.02.2020 klo 07.17 1 tykkää tästä

Floppi mikä floppi, maailma ei ole valmis tuollaiseen.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova